Apartament 2 camere Câmpia Libertății preț 61.000 euro

Apartamentul Bonum – este frumos –

Avem plăcerea să vă prezentăm un apartament practic situat pe strada Câmpia Libertății nr. 29, aproape de Parcul IOR.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase iar supermarketul este la doar 4 minute distanță pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape sunt și parcurile Gheorghe Petrașcu și Alexandru Ioan Cuza unde vă puteți plimba sau juca împreună cu partenerul dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze, tramvaie pe bulevardul Basarabia și pe strada Baba Novac iar metroul este la doar 10 minute, gura de metrou Piața Muncii. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1961 având un regim de înălțime p+9 cu o structură de beton. Aducem la cunoștință că blocul nu este reabilitat termic și este încadrat in risc seismic II.

Apartamentul propus se află la etajul 5, acesta este semidecomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 43 mp utili, cu balcon ajungând la 48 mp. Vederea este integral pe față, spre locurile de joacă iar ca punct cardinal este vest.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde avem un dressing pentru haine și încă un corp pentru depoziatrea lucrurilor mai mici. De aici avem acces către bucătărie sau living.

Hai să începem cu bucătăria!

Nu este mică, are 7 mp. Avem pe partea stângă zona de preparare iar în mijloc avem o masă pentru servire iar pe partea dreaptă avem frigiderul și alte spații pentru depozitare.

Hai să ne mutăm în living!

Livingul are o suprafață generoasă, în care ai loc să te desfășori, 17 mp. După cum am zis mai sus, vederea este pe fața blocului și punctul cardinal este vestul. Accesul pe balconul de 5 mp, închis, se face de aici. De aici putem merge în dormitor sau în grupul sanitar.

Continuăm cu dormitorul!

Este simplu dar practic, 12 mp. Avem un pat la înălțime, sub el un loc de lucru și mai avem un dressing încăpător.

Ultimul este grupul sanitar!

Aceasta are 3 mp, este echipată cu cadă, wc și lavoar. Mașina de spălat rufe se află în debaraua de pe hol.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflat aproape de centrul orașului.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Hol intrare:

Balcon:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s