Apartament 3 camere Piața Victoriei preț 680 euro/lună – Închiriat –

Apartamentul Higala – spate în spate cu parcul –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate elegantă, apartamentul Higala situat pe bulevardul Ion Mihalache la numărul 42-52, aproape de Piața Victoriei.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase iar piața 1 Mai este la doar 3 minute distanță pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape sunt muzee (precum Muzeul Antipa, Muzeul Țăranului Român și Muzeul Național de Geologie) dar și parcurile Kiseleff (în spatele blocului) și Regele Mihai (fost Herăstrău) unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Iubitorii de sport pot merge la Downtown Fitness.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze, tramvaie pe bulevardul Ion Mihalache iar metroul, stația Piața Victoriei, este la doar 10 minute. Fiind poziționat în inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1976 având un regim de înălțime p+10 cu o structură de beton. Aducem la cunoștință că blocul este reabilitat termic.

Apartamentul propus se află la etajul 4, acesta este decomandat, bucătăria este deschisă cu holul, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 61 mp utili, cu balcon ajungând la 69. Vederea este integral pe față iar ca punct cardinal avem nord-vestul.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde se găsește o debara ce se folosește ca cuier și pantofar dar poți pune și alte lucruri. În partea dreaptă avem bucătăria iar în stânga avem cele trei camere și grupul sanitar.

Hai să începem cu bucătăria!

Nu este mică, are 8 mp. Este mobilată și utilată (avem și mașină de spalat vase) iar în zona de luat masa pot servi patru persoane.

Hai să ne mutăm în living!

Livingul are o suprafață generoasă, în care ai loc să te desfășori, 17 mp. Aici găsim o canapea extensibilă confortabilă, o mobilă frumoasă și practică, cu multe spații pentru depozitare și o zonă de bar ce face legătura între balcon și cameră (la cerere se poate aduce și un televizor). Balconul de 8 mp a fost deschis, geamurile au rulouri electrice și poate să se îmbine ca spațiu de relaxare și depozitare.

Continuăm cu dormitorul mic!

Este simplu dar practic, 10 mp. Avem un pat etajat pentru cei mici și un dulap, restul de spațiu rămânând liber în cazul în care vreți să montați un birou. Pe peretele din stânga avem un colant pe care cei mici sigur îl vor adora. Geamul dă în balconul din sufragerie fiind o cameră sigură pentru micuți.

Următorul este dormitorul mare!

Acesta are 11 mp și este echipat cu pat pentru două persoane, două noptiere, și un dressing. Avem și în dormitor aer condiționat iat geamurile au și ele rulouri electrice.

Ultimul este grupul sanitar!

Grupul sanitar are 4 mp, este dotat cu cadă, lavoar iar aerisirea se face cu ajutorul geamului. Mașina de spălat rufe și uscătorul au locul lor în hol unde mai este și un dressing.

Proprietatea este ideală pentru un cuplu sau o familie care își dorește un acasă care are o personalitate modernă aflat în inima orașului nostru.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Balcon:

Dormitor mic:

Dormitor mare:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s