Apartament 3 camere Ștefan Cel Mare (Central Park) 950 euro/lună + TVA

Apartamentul Park – cu cât ai mai mult spațiu cu atât este mai bine –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate elegantă, apartamentul Park situat pe strada Dinu Vintilă la numărul 6B, în complexul Cental Park, lângă Parcul Circului.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase (La Plăcinte, Circus Pub, Templul Soarelui, etc.) iar supermarketul este la doar 10 minute distanță pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape este Parcul Circului (se vede din balcon) unde vă puteți plimba sau juca împreună cu partenerul dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze, tramvaie pe șoseaua Ștefan Cel Mare iar metroul este la doar 5 minute, gura de metrou Ștefan Cel Mare. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 2007 având un regim de înălțime p+11, cu o structură de beton iar în complex aveți spații pentru recreere.

Apartamentul propus se află la etajul 4, acesta este decomandat, bucătăria este deschisă cu living-ul, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 95 mp utili, cu balcon ajungând la 106. Vederea este pa Circul Metropolitan iar ca punct cardinal avem pe toate camerele nordul.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol de primire unde avem un pantofar și cuier care sunt încastrate într-un dressing. Pe partea dreaptă avem un grup sanitar, dotat cu lavoar, cabină de duș și toaletă, ideal pentru vizitatori. Înainte avem living-ul cu bucătăria deschisă iar în partea stângă avem zona de seară cu cele două dormitoare și un grup sanitar.

Hai să începem cu living-ul și bucătăria deschisă.

Acestea două, însumate au o suprafață de 39 mp iar separate au 33 mp, living-ul și 5 mp bucătăria. În living avem zona de relaxare cu două canapele, o masuță de cafea și o comodă pe care stă televizorul iar cea de a doua zonă este cea de luat masa unde bineînțeles găsim o masă la care pot lua loc 4 persoane. Bucătăria este complet mobilată și utilată și așteaptă un bucătar iscusit. Din living putem merge și în balconul de 11 mp, deschis, ce poate servi ca zonă de relaxare. În balcon mai avem o cămara mică, 1 mp, ce sigur vă va ajuta.

Ne mutăm în zona de seară. În hol de trecere avem un dressing generos ce sigur vă va bucura. Pe partea dreaptă găsim dormitorul mic iar înainte avem dormitorul matrimonial (cu baie proprie).

Primul este dormitorul mic.

Aici avem o suprafață de 16 mp și ca dotări avem un pat, pentru două persoane cu două noptiere, un dressing, și un birou. Vedere după cu am spus este către circ iar punctul cardinal este nordul.

Următorul este dormitorul matrimonial.

24 mp atât avem aici, împărțiți în grup sanitar, 4 mp, un hol de 3 mp și dormitorul de 17 mp. Să le luăm pe rând acum. Holul are un dressing pentru haine, dormitorul are un pat, pentru 2 persoane cu două noptiere, o comodă și o nișă unde mai este un dressing walk-in. Grupul sanitar este dotat cu cadă,toaletă și lavoar iar aerisirea se realizează cu ajutorul ventilatorului.

Proprietatea este ideală pentru un cuplu sau o familie care își dorește un acasă care are o personalitate modernă aflat în inima orașului nostru și vine însoțită de un loc de parcare la subteran.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Bucătărie:

Balcon:

Hol:

Dormitor mic:

Dormitor matrimonial:

Grup sanitar de serviciu:

Hol primire:

Complex:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s