Apartament 3 camere Matei Voievod preț 168.000 euro

Apartamentul Redu – trebuie să-l vezi –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate elegantă, apartamentul Redu situat pe strada Duzilor la numărul 11, între Piața Iancului și Piața Muncii.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase (Modelier, Club Art Papillon, etc.) iar supermarketul este la doar 10 minute distanță pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape este și parcul Național (15 minute de mers pe jos) unde vă puteți plimba sau juca împreună cu partenerul dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze, tramvaie pe șoseaua Mihai Bravu iar troleibuzul circulă pe strada Matei Voievod și metroul este la doar 15 minute, gura de metrou Piața Iancului. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 2007 având un regim de înălțime p+3 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.

Apartamentul propus se află la parter, acesta este semidecomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 82 mp utili, nu are balcon. Vederea este dublă, livingul și dormitorul mic pe fata blocului iar dormitorul mare pe spate.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol mare (11 mp) unde avem în zona primire și o zonă cu depozitare unde avem un dressing generos. De aici putem merge în partea stângă în living, înainte avem bucătăria iar în partea dreaptă grupul sanitar și dormitorul mare.

Hai să începem cu living-ul.

Acesta are o suprafață de 30 mp, care acum are o zonă de dining, o zonă de relaxare și un loc care este ideal pentru birou (acum este un fel de canapea în acest loc). După cum am zis mai sus, vederea este pe față iar ca punct cardinal avem sudul. De aici putem merge în dormitorul mic.

Hai să ne mutăm în dormitorul mic!

13 mp, suficienți dacă vrei să îl faci camera copilului. Vederea și orientarea este aceași ca și la living.

Continuăm cu bucătăria!

Din păcate nu este cea mai mare, 6 mp dar dacă în familie se regăsește doar un bucătăr este suficient loc.

Următorul este grupul sanitar!

Grupul sanitar are 5 mp, este dotat cu cadă, deasupra lavoarului se află o golindă mare iar aerisirea se realizează cu ajutorul geamului.

Ultimul este dormitorul mare!

Este generos, 17 mp, cu vedere pe spatele blocului și punct cardinal pe nord. Este dotat cu pat pentru două persoane, două comode și un dressing.

Proprietatea vine însoțită de un loc de parcare la subteran și este ideală pentru un cuplu sau o familie care își dorește un acasă care are o personalitate modernă aflat în inima orașului nostru.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor mic:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Dormitor mare:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s