Garsonieră Titulescu preț 450 euro/lună

Garsoniera Klasa – nu are de ce să nu îți placă –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate elegantă, garsoniera Klasa situată pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza la numărul 99, în complexul Central District Cuza99.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase iar piața Matache este la doar 5 minute distanță pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape sunt muzee (precum Muzeul Antipa, Muzeul Țăranului Român și Muzeul Național de Geologie) dar și parcurile Kiseleff, Cuza și Duca unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Iubitorii de sport pot merge la World Class Fitness Center din America House.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze, tramvaie iar metroul, stația Basarab, este la doar 5 minute. Fiind poziționat în inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 2017 având un regim de înălțime p+6 cu o structură de cărămidă și beton și cu o arhitectură modernă anilor noștri.

Garsoniera propusă se află la etajul 2, aceasta este semidecomandată, bucătăria este deschisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 32 mp utili, cu balcon ajungând la 38.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde avem un cuier și de unde putem merge în partea dreaptă în bucătărie, înainte în cameră iar pe partea stângă în grupul sanitar.

Hai să începem cu bucătăria!

Este ideală pentru o persoană care nu gătește foarte mult și este echipată cu plita (cu două ochiuri), cuptor, hotă și spații pentru depozitare.

Hai să ne mutăm în cameră!

Nu este nici mică nici mare dar este încăpătoare. Avem o canapea extensibilă pentru dormit, în zona de relaxare avem un fotoliu și o masă de cafea dar și comoda pe care stă televizorul. Spațiile pentru depoztare sunt prezente și ele dar asigură lucururile unei singure persoane. Încălzirea se realizează cu ajutorul centralei proprii și este prin pardoseală. Vederea o avem pe lateralul blocului iar ca punct cardinal avem nord-estul. Accesul pe balcon se face de aici.

Balconul acum!

Balconul are aproximativ 6 mp, forma lui este de ”L” și avem o masă și cu două scaune plasate.

Ultimul este grupul sanitar.

Acesta este dotat cu cadă, mașina de spălat rufe își are locul aici și aerisirea se realizează cu ajutorul ventilatorului.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr care își dorește un acasă care are o personalitate modernă aflat în inima orașului nostru.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Cameră:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s