Idei Design Interior

Idei furate de la cei mai buni designeri de interior

stylish-interior-design-14

Indiferent de tipul de spațiu pe care doriți să-l decorati, o casă întreagă sau o cameră, este bine să știi câteva sfaturi inteligente de design interior pentru a da creativitati tale acel factor „wow”.

stylish-interior-design-15

Există câteva trucuri de design interior, foarte populare, pe care profesionistii de design le folosesc, care pot fi realizate cu ușurință de efort si cu cost minim. De fapt, sunt acele accente interioare mici, plasate strategic , care creează cel mai bun impact. Ar putea fi un vas unic sau o lampă , sau un candelabru sau un colorat covor. Poate că ideea ta este de a alterna ambianța spațiului, fără a schimba efectiv piesele de mobilier. Orice este posibil, cu puțină creativitate și determinare!

stylish-interior-design-8

Păstrați imprejurimile în minte

Ia în considerare limitările de proiectare și de dimensiunile spațiului pe care doriți să-l decorati. De exemplu, nu plasa o statuie grotescă mare pe suprafața unei mese mici.

stylish-interior-design-9

Personalizeaza-ti spatiul

Spatiul tau interior ar trebui sa reflecte cine esti, incluzandui pe toți care locuiesc în casă. Cel mai bun mod de a întruchipa acest lucru este de a include accesorii care prezintă interese și hobby-urile acestora.

stylish-interior-design-11

Principalul punct de atractie

Atunci când decorezi spatiului tau creaza un punct focal. Punctul focal va stabili atmosfera și va aduce întregul aspect împreună.

stylish-interior-design

Imbinand totul

Este posibil să nu fie necesar  sa refaci complet fiecare cameră. Unele camere pot necesita doar de o vopsea sau o rearanjare a mobilei. Nu uita despre piese de accent cum ar fi carpete sau florile.

stylish-interior-design-2

Cumpararea obiectelor de care nu ai nevoie

Fugi clar de obiectele de care nu ai nevoie. Ai un plan sau o idee fermă a modului în care vrei sa arate spațiul tau. In acest fel look-ul terminat va veni împreună.

stylish-interior-design-7

Utilizeaza oglinzile in avantajul tau

Oglinzi pot fi folosite pentru a mări un spațiu mic și de a crea lumină naturală atunci când este plasat direct vizavi de o fereastră.

stylish-interior-design-4

Pictati camere mai mici in culori pastelate

Nuantele mai inchise pot face o cameră mică să apară chiar și mai mica. Utilizați culori pastelate pentru a mări spațiul și de a reflecta lumina naturala.

stylish-interior-design-6

Fii indraznet si combina

Nu-ți fie frică sa amesteci vechiul și noul. De exemplu, nu fi timid sa înramezi o fotografie de artă modernă cu un cadru vechi. Ceea ce este important este ca vei decora casa cu ceea ce reflectă cei care locuiesc acolo. Nu există nici un motiv pentru care trecutul și prezentul nu se pot completa reciproc în același spațiu.

 

stylish-interior-design-10.jpg