Apartament 2 camere Șos. Pantelimon preț 66.000 euro – Vândut-

Apartamentul Art – modern și spațios așa cum îți place ție –

Avem plăcerea să vă prezentăm un apartament deosebit situat pe șoseaua Pantelimon la numărul 94.
Zona în care este amplasată este plină de magazine și restaurante. Aproape este și parcul Grădina Engleză unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Pentru cei pasionați de sport recomandăm Bery Fitness & Spa.

Mijloacele de transport în comun sunt autobuze și tramvaie pe șoseaua Pantelimon și Iancului iar metroul este la doar 7 minute, stația Piața Iancului. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.

Imobilul a fost construit în anul 1983 având un regim de înălțime p+10 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută, ce urmează să fie reabilitat termic.
Acum hai să urcăm și să iți arătăm apartamentul propus!

Se află la etajul 5, acesta este semidecomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 50 mp utili, cu balcon ajungând la 54 mp. Vederea este pe spatele blocului iar zgomotul este redus.
În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol mare, cum place tuturor, unde găsim pe jos gresie. Dressing-ul din imagini este încăpător și rămâne al dumneavoastră. În partea dreaptă se află bucătăria iar înainte găsim livingul din care se ajunge către dormitor și grupul sanitar.

Livingul are o suprafață de 19 mp una destul de generoasă și este locul ideal unde să se adune familia. În funcție de preferințe poți amenaja o zonă de relaxare unde să te uiți împreună cu cei dragi la un film, o zonă de lucru cu un birou sau ceea ce dorești, depinde doar de tine.
Dormitorul este și el generos având 12 mp. Aici găsim un pat pentru două persoane iar pe post de dressing poate ține loc debaraua, amenajată din holul secundar.
Atât livingul cat și dormitorul au parchet din bambus care arată impecabil.

Bucătăria, mobilată și utilată, așteaptă un bucătar pe măsură ce va pregătii bunătăți pentru cei dragi în timp ce aceștia așteaptă la masa la care pot lua loc 3 persoane.
Grupul sanitar este dotat cu cadă iar aerisirea este pe coloană, nefiind un apartament pe colțul blocului.
Balconul de 4 mp are acces din living și este perfect ca loc în care să iți poți bea cafeaua dimineața sau pentru depozitare.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr sau un cuplu ce își dorește un apartament într-o zonă cu multe beneficii. Aceasta poate fi și o investiție bună și se vinde mobilat ca în poze.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

 

Dormitor:

 

Bucătărie:

 

Hol și grup sanitar:

 

Bloc:

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s