Apartament 2 camere Titulescu preț 500 euro/lună – Închiriat-

Apartamentul Estatuas – istoria la tine în casă –

Avem plăcerea să vă prezentăm un apartament elegant situat pe strada Doctor Iacob Felix nr 41, în imediata apropriere a pieței Victoriei.
Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase iar piața Matache este la doar 5 minute distanță pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape sunt muzee (precum Muzeul Antipa, Muzeul Țăranului Român și Muzeul Național de Geologie) dar și parcurile Kiseleff, Cuza și Duca unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Iubitorii de sport pot merge la World Class Fitness Center din America House.
Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze, tramvaie iar metroul, stația Piața Victoriei, este la doar 7 minute. Fiind poziționat în inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.
Imobilul a fost construit în anul 1989 având un regim de înălțime p+10 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută. Aducem la cunoștință că este și reabilitat termic.
Apartamentul propus se află la etajul 3, acesta este decomandat, bucătăria este open-space cu holul, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 56 mp utili, cu balcon ajungând la 60. Vederea este integral pe față iar ca punct cardinal este sudul, fiind foarte luminos.
În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde se găsește un cuier și un dressing. În partea dreaptă găsim livingul, drept înainte bucătăria iar în partea stângă dormitorul și grupul sanitar.
Acum să pătrundem în zona de zi. Livingul are o suprafață generoasă în care ai loc să te desfășori, 20 mp. Aici găsim o canapea extensibilă, multe spații pentru depozitare iar elementele de decor provenite din diferite culturi ale popoarelor imprimă o notă aparte.
Balconul la care ai acces din această camera este perfect dacă vrei să ai locul însorit dimineața în care să iți bei cafeaua sau poți să îl folosești ca spațiu pentru depozitare.
Hai să ne mutăm în bucătărie. Ea este complet mobilată și utilată încât să poți prepara cele mai bune rețete culinare pentru cei dragi. La masă pot lua loc 3 persoane. În plus una din cele 2 debarale care au fost în acest apartament a fost păstrată și îți poate veni în ajutor pentru diverse obiecte.
Acum mergem în dormitor. Aici se află un pat pentru două persoane, un dressing plus o masă unde doamnele se pot machia dimineața și un dulăpior mai mic. Fiind însorit, ca și livingul și bucătăria, la geamuri găsim rulouri.
Grupul sanitar este dotat cu lavoar și cadă, aerisirea se realizează cu ajutorul unui ventilator iar culoarea aleasă pentru faianța este plăcută.
Proprietatea este ideală pentru un tânăr, un cuplu care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflat în inima orașului nostru.
Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Hol:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s