Casă/Vilă Mihai Bravu 5 camere preț 430.000 euro – Vândută –

Casa/Vila Americano – o proprietate ideală pentru resedință sau birouri –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate superbă, casa/vila Americano situată în cartierul Mihai Bravu, mai exact strada Niță Elinescu nr. 8d.
Zona în care este amplasată este plină de magazine și restaurante. Aproape este și parcul Tineretului unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Pentru cei pasionați de sport recomandăm numeroasele săli de fitness din zonă dar și stadionul Olimpia.
Mijloacele de transport în comun sunt autobuze pe calea Vitan și șoseaua Mihai Bravu iar metroul este la doar 10 minute, stația Mihai Bravu sau Dristor. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.
Casa/Vila a fost construită în anul 2014 având o dispunere pe parter și 3 etaje și cu o structură de beton iar compartimentarea interioară din rigips (fiind foarte ușor de recompartimentat). Suprafața terenului este de 345 mp din care avem 176 mp amprenta casei la sol restul rămânând curte libera. Casa are o suprafață utila de 325 mp fară terase și balcoane, cu acestea ajungând la 451 mp.
Acum hai să intrăm înăuntru.
Începem cu parterul. Fiind o casă construită de un proprietar venit din America la parter găsim garajul unde încap 4 autoturisme, un grup sanitar, camera tehnică și un birou sau cameră pentru hobby-uri. În cazul în care nu îți dorești un garaj atât de mare (103 mp) se poate recompartimenta și să transformi spațiul după bunul plac.
Zic să urcăm la etaj. Pe scări sau cu liftul? Hai cu liftul deoarece avem unul (schindler).
Am ajuns la etaj unde avem o suprafață utilă de 89 mp împărțiți în living, dormitor, bucătărie și grup sanitar și un balcon și o terasă care fac o suprafață totală de 142 mp. Livingul (52 mp) și dormitorul cu dressing (19 mp) au acces pe balconul de 11 mp și sunt orientate pe fața casei/vilei (SE puncte cardinale). Bucătăria este și ea mare, 12 mp, este mobilată și se poate închide cu sticlă pentru un efect de spațiu. Grupul sanitar este prevăzut cu duș iar aerisirea este pe coloană. Atractia principală de la acest etaj este terasa de 42 mp care are acces din hol și pe care poți face multe. În cazul în care proprietatea se cumpără pentru a se muta sediul unei firme din acest etaj se poate face doar o cameră mare unde să încapă destule birouri și care să aibe și zone de recreere.
Luăm liftul și ne mutăm la etajul 2.
Etajul 2 are o suprafață utilaă de 77 mp împărțită în două dormitoare (unul cu un dressing de 11 mp), debara și grup sanitar. Suprafața totală este de 93 mp, se adaugă cele două balcoane. Dormitoarele au vederea tot pe față (SV), cel mic are 15 mp iar cel mare 20 mp, au acces comun pe unul din balcoane iar pe celălalt doar dormitorul mare. La fel ca și etajul 1, se poate organiza și după cerințele unei firme.
Hai și la 3!
Aici este simplu. Avem o bucătărie de vară, un grup sanitar și o mare terasă (83 mp) ce iți permite să vezi tot cartierul (vedere neobturată) și care te lasă să te joci cu imaginația ta pentru a o amenaja.
Coborâm să vedem și curtea!
Avem o curte de 169 mp, liberă, în care dacă vrei poți să mai parchezi două mașini sau să fie locul pe care să îl îndrăgească câinele tău.
Proprietatea este ideală pentru o familie sau o firmă ce își doresc o casă/vilă într-o zonă cu multe beneficii. Aceasta poate fi și o investiție bună.
Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Casă:

Parter:

Etaj 1:

Etaj 2:

Etaj 3:

Curte:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s