Apartament 2 camere Calea Giulești preț 45.000 euro – Vândut –

Apartamentul Ricordi – locul unui nou început –

Avem plăcerea să vă prezentăm un apartament deosebit situat pe calea Giulești nr 105.
Zona în care este amplasată este plină de magazine și restaurante. Aproape este și parcul Giulești și Crângași unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Pentru cei pasionați de sport recomandăm sala de fitness Matrix.
Mijloacele de transport în comun sunt autobuze și tramvaie pe calea Giulești și Crângași iar metroul este la doar 7 minute, stația Crângași. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.
Imobilul a fost construit în anul 1963, nefiind prezent pe lista imobilelor expertizate cu urgență sau risc, având un regim de înălțime p+11.
Acum hai să urcăm și să iți arătăm apartamentul propus!
Se află la etajul 5, acesta este decomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acelei perioade, cu o suprafața utilă de 42,45 mp utili, neavând balcon. Vederea este pe fața blocului, bucătăria iar livingul și dormitorul pe lateral.
În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol destul de mare, 3,36 mp, în care ai loc pentru un pantofar și cuier. De aici avem acces către toate încăperile proprietății. În cazul în care vrei să marești holul se pot demola debaraua și cămara existente.
Prima încăpere este bucătăria. Hai să o vedem!
Nu este nici mică nici mare raportată la marimea apartamentului, 5,19 mp, pentru un tânăr sau cuplu este potrivita deoarece ai loc să gătești și poți pune o masă pentru două persoane.
Să continuăm cu livingul!
Livingul are 16,28 mp, poți cu ușurință să pui o canapea, o comodă și un birou, dacă ai nevoie și nu o să ai senzația de loc încărcat.
Ne mutăm în dormitor acum!
Are 12,18 mp, ca și livingul este orientat pe N-V și ai loc pentru un pat dublu și un dressing încăpător,
Urmează grupul sanitar!
Aproape de 4 mp, încăpătoare și cu cadă și aerisire pe coloană iar mașina de spălat rufe are loc în ea.
Proprietatea este ideală pentru un tânăr sau un cuplu ce își dorește un apartament într-o zonă cu multe beneficii. Aceasta poate fi și o investiție bună și trebuie renovată.
Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s