Garsonieră Mall Vitan preț 220/lună – Închiriată

Garsoniera Giovane – locul tău de relaxare –
Avem plăcerea să vă prezentăm o garsonieră elegantă situată pe aleea Banu Udrea nr. 10, în imediata apropriere a mall-ului Vitan.
Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase iar piața Vitan este la doar 7 minute distanță pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape sunt și parcurile Emil Gârleanu și Lumea Copiilor unde vă puteți plimba sau juca împreună cu partenerul dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Iubitorii de sport pot merge la Exclusive Fitness vis a vis de mall.
Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze, tramvaie pe calea Vitan iar metroul este la doar 7 minute, gura de metrou Mihai Bravu. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.
Imobilul a fost construit în anul 1992 având un regim de înălțime p+8 cu o structură de beton. Aducem la cunoștință că se va reabilitat termic anul ce urmează.
Garsoniera propusă se află la etajul 7, acesta este decomandat, bucătăria este open-space cu livingul, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 39 mp utili, cu balcon ajungând la 42. Vederea este integral pe față iar ca punct cardinal este nordul.
În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde se găsește un dressing mare. De aici ai acces către grupul sanitar sau către living+bucătărie.
Hai să începem cu livingul și bucătăria!
Practic este locul unde vei petrece cel mai mult timp. Aici găsim o canapea extensibilă generoasă, pe care pot încăpea chiar două persoane, o comodă cu spații de depozitare, nici o dată nu strică să fie cât mai multe, peretele dintre bucătărie a fost dat jos și a fost montată o masă înaltă la care pot lua masa două persoane sau poți lucra iar bucătăria este perfectă pentru cei care gătesc pe acasă, din păcate nu există cuptor. Fosta debara a fost desfințată iar acolo este locul frigiderului. Era să uit, tot din această cameră avem și acces către balconul de 3 mp.
Hai să ne mutăm și la grupul sanitar!
Grupul sanitar este dotat cu cadă și lavoar iar geamul ajută la o aerisire eficientă. Mașina de spălat are locul în bucătărie.
Proprietatea este ideală pentru un tânăr, un cuplu care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflat aproape de inima orașului nostru.
Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Hol:

Bloc:

Un comentariu

  1. Buna ziua! Se accepta animale de companie? Avem 2 pisici foarte linistite care nu fac altceva decat sa doarma toata ziua … sunt foarte educate si gherutele si le ascut in locul lor special, niciodata pe lucrurile din casa

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s