Apartamente 2 camere Parcul Carol preț 450 euro/lună – Închiriate –

Apartamentele Lima, Nar și Arja – căminele din liniștea urbană –

Avem plăcerea să vă prezentăm 3 apartamente elegante situate pe intrarea Căpitan Gheorghe Preoțescu nr 15, în imediata apropriere a parcului Carol.
Zona în care sunt amplasate este plină de magazine și restaurante, care sunt la doar 5 minute distanță. Foarte aproape sunt muzee (precum muzeul Tehnic Profesor Inginer Dimitrie Leonida) dar și parcurile Carol și Filaret unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Iubitorii de sport pot merge la numeroasele săli de fitness din zonă.
Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze, tramvaie iar metroul, stația Piața Unirii sau Tineretului, sunt la doar 12 minute. Fiind poziționate în inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.
Imobilul în care se află apartmanetele este o casă (P+1+M) din perioada interbelică ce are aproape 100 de ani, ce a fost consolidată și renovată, luna trecută au fost terminate lucrările.
Apartamentele propus se află la parter,etaj sau mansardă, acestea sunt semidecomandate, bucătăriile sunt open-space cu livingul, compartimentările sunt deosebite, funcționale și aparte acelei perioade, cu suprafețe cuprinse între 48 și 50 mp utili, cu balcon (parterul și etajul) ajung la 50 și 52 mp.

Bucătăriile sunt deja mobilate și utilate (frigider, masină de spălat vase, microunde, aragaz, cuptor și hotă) chiar eu îmi doresc să gătesc în ele.
În living avem o canapele extensibile, mese și câte 4 scaune pentru zona de dining, ele sunt extensibile, era să uit că sunt aduse și televizoarele.
Grupurile sanitare sunt și ele deja mobilate și utilate, aerisirea se realizează natural cu ajutorul geamurilor și sunt dotate cu cadă (etaj și mansardă) și cabină de duș (parter). Mai sunt de adus mașinile de spălat rufe.

Dormitoarele au pat, dressing-uri, noptiere și comode (mai puțin la etaj o comodă).
Peste tot, în afară de grupurile sanitare, avem încălzire în pardoseală, înălțimea camerelor este de aproape 3 m și mai mică în unele zone din mansardă, în apartamente avem alarmă, afară casa are monitorizare video, curtea și subsolul se folosesc la comun cu ceilalți doi chiriași.
Proprietatile sunt ideale pentru tineri sau cupluri care își doresc un acasă care are o personalitate unică aflat în inima orașului nostru.
Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Apartament Lima:

Plan:

plan parter 50,35

Interior:

Apartament Nar:

Plan:

plan etaj 50,58

Interior:

Apartament Arja:

Plan:

plan mansarda 49,54

Interior:

Casă/Vilă:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s