Apartament 2 camere Timpuri Noi preț 500 euro/lună – Închiriat –

Apartamentul Visio – colorat și funcțional –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate superbă, apartamentul Visio situat în cartierul Timpuri Noi-Mihai Bravu, mai exact Splaiul Unirii nr. 197.
Zona în care este amplasată este plină de magazine, piețe și restaurante/cafenele (Mazzaj cafe, restaurant Odeon, etc.). Aproape este și parcul Lumea Copiilor unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Pentru cei pasionați de sport recomandăm World Class Asmita. Pentru că educația este importantă de menționat sunt școala gimnazială nr 95 și 97.
Mijloacele de transport în comun sunt autobuze și tramvaie pe bulevardul Mihai Bravu iar metroul este la mai puțin de 8 minute, stația Timpuri Noi sau Mihai Bravu. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.
Imobilul a fost construit în anul 2014 având un regim de înălțime p+6 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.
Acum hai și să iți arătăm apartamentul propus!
Apartamentul este situat la etajul 5, este decomandat, bucătăria este open space cu livingul, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 54 mp utili, cu balcon ajungând la 59 mp.
În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde găsim un pantofar și un cuier. De aici putem merge în living (partea dreaptă), dormitor (în față) sau grupul sanitar (partea stângă).
Acum să pătrundem în zona de zi. Livingul are o suprafață generoasă în care ai loc să te desfășori, 24 mp. Aici găsim o canapea, multe spații pentru depozitare, bucătăria care este complet mobilată și utilată, doar așteaptă un bucătar pe masură, o masă pentru 4 persoane și accesul către balcon, spațiul de relaxare în zilele însorite. Culorile alese conferă un aer tineresc și o notă aparte.
Acum să mergem în dormitor. Aici se află un pat pentru două persoane, un dressing generos, care sigur va atrage doamnele, și un mic birou unde poți lucra în liniște. Pentru zilele călduroase avem un aer condiționat ce face față.
Grupul sanitar este dotat cu lavoar și cadă, aerisirea este pe coloană iar culoarea aleasă pentru faianța este plăcută.
Proprietatea este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflat aproape de inima orașului nostru și care se mai poate personaliza în funcție de nevoile tale.
Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor:

Grup sanitar:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s