Apartament 2 camere Floreasca preț 400 euro/lună – Închiriat –

Apartamentul Verat – organizat și ușor de întreținut –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate elegantă, apartamentul Verat situat în cartierul Floreasca, mai exact pe strada Frederic Chopin nr. 21.

Zona în care este amplasată este plină de magazine și restaurante/cafenele (restaurant Grădina Floreasca, Divan etc.). Aproape sunt parcul Verdi, parcul Cinematograf Floreasca și parcul Floreasca unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Pentru cei pasionați de sport recomandăm sala de fitness Floreasca.

Mijloacele de transport în comun sunt autobuze pe strada Barbu Văcărescu sau pe calea Floreasca iar metroul este la 15 minute, stația Ștefan Cel Mare. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.

Imobilul a fost construit în anul 1956 având un regim de înălțime p+2 cu o arhitectură plăcută.

Acum hai și să iți arătăm apartamentul propus!
Apartamentul este situat la etajul 1, este semidecomandat, bucătăria este open space cu livingul, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 40 mp utili, cu balcon ajungând la 43 mp.
În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde găsim un dressing. De aici putem merge în living.

Acum să pătrundem în zona de zi. Livingul are o suprafață generoasă în care ai loc să te desfășori. Aici găsim o canapea, multe spații pentru depozitare, bucătăria care este complet mobilată și utilată, doar așteaptă un bucătar pe masură, o masă pentru 4 persoane și accesul către balcon, spațiul de relaxare în zilele însorite. Din living putem merge în dormitor sau în grupul sanitar.

Să mergem în dormitor. Aici se află un pat pentru două persoane, un dressing generos, care sigur va atrage doamnele, și o mică bibliotecă pe care să o umpli cu carțile care îți plac.

Grupul sanitar este dotat cu lavoar și cadă, aerisirea se realizează cu ajutorul geamului iar accesul se face și din dormitor, nu numai din living.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflat aproape de inima orașului nostru și care se mai poate personaliza în funcție de nevoile tale.
Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living și bucătărie:

Dormitor:

Grup sanitar:

Hol:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s