Apartament 3 camere tip duplex Unirii preț 1.100 euro/lună – Închiriat –

Apartamentul Ethimo – un duplex cu o priveliște fantastică –

Avem plăcerea să vă prezentăm un apartament deosebit situat pe Splaiul Unirii nr. 8, lângă centrul comercial Unirea Shopping Center.
Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase iar parcul Unirii este foarte aproape și este locul unde îți poți petrece timp în aer liber. Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze, tramvaie iar metroul, stația Piața Unirii, este la doar 2 minute. Fiind poziționat în centrul orașului accesul către restul zonelor Bucureștiului este facil.
Imobilul a fost construit în anul 1995 având un regim de înălțime p+7 cu o structură de beton și cu o arhitectură caracteristică acelor ani.
Apartamentul propus se află la etajul 6+7, fiind un duplex, acesta este decomandat, bucătăria este închisa, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 140 mp utili. Suprafața utilă a rezultat în urma unei renovări capitale în care a fost transformat dintr-un apartament de 4 camere într-unul de 3 iar balcoanele au fost și ele desființate. Vederea este pe față având avantajul unei panorame superbe.
În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde se găsește un cuier cât și un pantofar. În partea dreaptă găsim un grup sanitar mic/baia de serviciu care deservește partea de zi a proprietății, dar și bucătăria. Mergând înainte se deschide un living foarte generos împărțit în două zone. Zona de relaxare în care puteți sta împreună cu familia sau cu partenerul și să vizionați un film bun iar dacă sunteți pasionat de citit aveți un loc special unde abundă de lumină naturală iar fotoliul vă asigură tot confortul necesar. Zona de dining cuprinde o masă, la care pot lua loc până la 6 persoane dar și un loc special unde poți savura un vin bun împreună cu persoana dragă admirând panorama oferită de acest apartament.
Sub scară găsim un loc pentru depozitarea diverselor lucruri necesare în zona de zi.
Bucătăria este generoasă, complet mobilată cât și utilată, demnă de un bucătar pe măsură iar ușa glisantă care duce în zona de dining este foarte practică.
Grupul sanitar care deservește zona de zi este prevăzut cu geam pentru o aerisire naturală dar și eficientă iar oglinda mare va fi folositoare în momentul când plecați în oraș.
Urcând pe scări mergem în zona de seară a apartamentului unde ne așteaptă două dormitoare extrem de spațioase dar și grupul sanitar.
Dormitorul mare este dotat cu pat, cu un dressing încăpător și un televizor pe măsură.
Dormitorul mic este dotat în același fel doar că în acesta este o mică încăpere ce a fost transformată în dressing.
Grupul sanitar este prevăzut cu cadă, are și acesta geam pentru aerisire iar o mică surpriză este o cameră mică tehnică în care se află mașina de spălat.
Proprietatea este ideală pentru un cuplu sau o familie care își dorește un acasă cu o personalitate unică, în inima orașului nostru.
Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Bucătărie:

Hol și grup sanitar:

Dormitoare:

Hol și grup sanita:

Panoramă și bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s