Garsonieră Piața Regina Maria (Rond Coșbuc) preț 300 euro/lună – Închiriată –

Garsoniera Dekorasi – o proprietate gata de mutat în ea –

Avem plăcerea să vă prezentăm o garsonieră elegantă situată pe bulevardul George Coșbuc nr. 5, în rondul Coșbuc (actuala Piață Regina Maria) la 10 minute de Piața Unirii.
Zona în care este amplasată este plină de magazine iar restaurantele sunt și ele numeroase. Foarte aproape sunt și parcurile Izvor și Carol unde vă puteți plimba sau juca împreună cu partenerul dumneavoastră plus alte spații de recreere mai mici dar și muzee (precum muzeul Tehnic Profesor Inginer Dimitrie Leonida) și Casa Poporului.
Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze, tramvaie pe bulevardul George Coșbuc iar metroul este la doar 15 minute, gura de metrou Piața Unirii sau Izvor. Fiind poziționată aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.
Imobilul a fost construit în anul 1936 (nu este prezent pe listele primăriei la risc seismic sau urgențe) având un regim de înălțime p+3 cu o arhitectură caracteristică acelor ani (nu are lift).
Garsoniera propusă se află la etajul 3 (deasupra avem pod), acesta este semidecomandată, bucătăria este open-space cu livingul, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 39 mp utili, cu balcon ajungând la 41. Vederea este integral pe față iar ca punct cardinal este N-V.
În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde se găsește un dressing, un stativ pentru haine, o masă mică pentru a pune ceva pe ea și un birou daca vrei să scri. De aici acces către living+bucătărie și către balcon.
Hai puțin pe balcon!
Balconul are 2 mp., are vedere către piața Regina Maria și este locul ideal în care să bei cafeaua în zilele însorite.
Hai sa vezi livingul și bucătăria.
Practic este locul unde vei petrece cel mai mult timp. Aici găsim o canapea extensibilă generoasă, a fost adus și un pat, un scaun balansoar, o bibilotecă care trebuie să o umpli cu cărțile preferate și încă câteva spații de depozitare.
Bucătăria este delimitată de un mic prag, este mobilată și utilată, are o masă la care pot lua loc 3 persoane și așteaptă să o utilizezi.
Împreună cu livingul au undeva la 25 mp.
Hai și în grupul sanitar.
Grupul sanitar este dotat cu duș (a fost construit în locul fostului grup sanitar), deasupra lavoarului este o oglindă mare iar aerisirea se realizează cu ajutorul unui ventilator.
Proprietatea este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă unicat, aflat aproape de inima orașului nostru.
Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s