Apartament 2 camere bulevardul Chișinău preț 350 euro/lună – Închiriat –

Apartamentul Monat – un loc căruia poți să îi spui acasă –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate superbă, apartamentul Monat situat în cartierul Pantelimon, mai exact pe Aleea Diham nr 2, în spatele Mega Mall-ului.
Zona în care este amplasată este plină de magazine, piețe (Delfinului) și restaurante/cafenele. Aproape este și parcul Sf. Pantelimon unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Pentru cei pasionați de sport recomandăm World Class Mega Mall.

Mijloacele de transport în comun sunt autobuze și tramvaie pe bulevardul Chișinau iar cele mai apropiate stații de metrou sunt Piața Iancului și Titan. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.
Imobilul a fost construit în anul 1986 având un regim de înălțime p+8 cu o structură de beton și cu o arhitectură comună blocurilor din aceea perioadă.

Acum hai și să iți arătăm apartamentul propus!
Apartamentul este situat la etajul 3, este decomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 48 mp utili, cu balcon ajungând la 52 mp.
În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol mare unde găsim un cuier o comodă și frigiderul. De aici putem să mergem în living, bucătărie, dormitor sau grup sanitar. Era să uit avem și o debara în care mai poți să depozitezi lucruri.

Acum să pătrundem în zona de zi. Livingul are o suprafață generoasă în care ai loc să te desfășori. Aici găsim o canapea și o măsuță, un dressing mare și o comodă pe care stă televizorul (simplu și practic). Pentru zilele călduroase avem un aer condiționat ce face față. Hai și până în balcon deoarece avem acces de aici.

Balconul are în jur de 4 mp și este locul ideal în care poți sta și să îți bei cafeaua.

Acum să mergem în bucătărie. Aceasta este generoasă și complet mobilată și utilată. Avem o masă la care pot lua masa 3 persoane și o cămară în care să depozitezi ce îți dorești.

Hai să vedem dormitorul. Acesta are un pat, un dressing încapător și o comodă, tot ceea ce îți trebuie.

Grupul sanitar este dotat cu lavoar și cadă (cada a fost emailată) iar aerisirea este pe coloană. Mașina de spălat își are locul aici.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflat aproape de Mega Mall.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor:

Bucătărie:

Grup sanitar:

ad4

Hol:

Balcon:

ad23

Bloc:

ad24

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s