Apartament 3 camere Dorobanți preț 850 euro/lună – Închiriat-

Apartamentul Badami – o proprietate asa cum îți dorești –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate elegantă, apartamentul Badami situat în cartierul Dorobanti, mai exact pe strada General Andrei Popovici nr. 3.

Zona în care este amplasată este plină de magazine și restaurante/cafenele (restaurant Gargantua, White Horse, etc.). Aproape sunt parcul Floreasca, parcul Automatica și parcul George Călinescu unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Pentru cei pasionați de sport recomandăm sala de fitness Floreasca.

Mijloacele de transport în comun sunt autobuze pe strada Locotenent Rdu Beller sau pe calea Dorobanți iar metroul este la 10 minute, stația Aviatorilor. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.

Imobilul a fost construit în anul 1985 având un regim de înălțime p+4 cu o arhitectură plăcută.

Acum hai și să iți arătăm apartamentul propus!
Apartamentul este situat la etajul 4, este semidecomandat, bucătăria este open space cu livingul, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 114 mp utili, cu balcon ajungând la 120 mp.
În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde găsim un mic dressing și un pantofar. De aici putem merge în grupul sanitar, dressing sau living.

Hai să începem cu grupul sanitar! Grupul sanitar de serviciu este dotat cu cabină de dus, aerisiera se realizează ușor datorită geamului și este ideal când vrei să pleci și să te mai aranjezi puțin.

Continuăm cu dressingul. Dressingul sigur va fi pe placul orcărei doamne sau domnisorare deoarece a fost tranformat dintr-un dormitor iar spațiul este foarte generos cu dressing-uri pe ambele părți.

Să mergem în living sau în zona de zi! Livingul este generos și se deschide cu bucătăria open space. Aici găsim două canapele pe care te poți relaxa și uita la televior, un bar, care delimitează bucătăria și la care poți servi masa sau ceva de baut și un scaun balansoar pe care sigur îl vei adora. Era să uit ca avem și un balcon închis pe care îl poți folosi după bunul plac.

Bucătăria este mobilată și utilată complet doar așteaptă un bucătăr care să o utilizeze. Aici găsim și mașina de spălat vase.

Din living ne putem muta în zona de seara, dormitoare. Hai să mergem în dormitorul matrimonial prima data.

Ca să ajungem la el intrăm într-un mic hol unde avem încă un mic dressing.

Dormitorul, generos și acesta, este orientat pe sud, ca și livingul, patul și cele două noptiere sunt noi iar balconul a fost deschis și în el găsim un spațiu de depozitare pentru ce vrei tu.

Acest dormitor are și un grup sanitar propriu dotat cu cadă și bineînțeles aerisirea se realizează și aici cu ajutorul unui geam.

Acum să ne mutăm și în cel de-al doilea dormitor.

Acesta este spațios, are un dressing propriu și a fost adus un pat în el.

Proprietatea este ideală pentru un cuplu sau o familie care își dorește un acasă ce are o personalitate unică aflat aproape de inima orașului nostru.
Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Dressing:

Dormitor matrimonial:

Dormitor:

Hol intrare:

Bloc:

ap

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s