Apartament 2 camere Floreasca preț 500 euro/lună – Închiriat –

Apartamentul Multicolore – Un strop de culoare în viața ta –

Avem plăcerea să vă prezentăm un apartament elegant situat pe strada Aghireș nr. 2, în cartierul Floreasca.
Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase iar hipermarket-urile Kaufland, Carrefour și Bila sunt la doar 5 minute distanță pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape sunt muzee (precum muzeul Memorial George Călinescu) dar și parcurile Verdi, Floreasca și Cinematograf Floreasca unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Iubitorii de sport pot merge la Pescariu Sports & Spa.
Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze pe strada Ceaikovski, tramvaie pe strada Barbu Văcărescu iar metroul este la 15 minute, gura de metrou Ștefan Cel Mare. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.
Imobilul a fost construit în anul 1954 având un regim de înălțime p+2 cu o structură de cărămidă și beton și cu o arhitectură plăcută. Aducem la cunoștință că este și reabilitat termic.
Apartamentul propus se află la etajul 1, acesta este decomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 52 mp utili, cu balcon ajungând la 57. Vederea este triplă, bucătăria pe față, livingul pe lateral iar dormitorul și grupul sanitar pe spate.
În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol mare, cum place tuturor unde se găsește un cuier, o oglindă și un dressing facut dintr-o veche debara. În partea dreaptă găsim bucătăria, drept înainte livingul și dormitorul iar în partea stângă grupul sanitar.
Acum să pătrundem în zona de zi. Livingul are o suprafață generoasă în care ai loc să te desfășori, 19 mp. Aici găsim o canapea extensibilă, un mic birou unde poți lucra și multe spații pentru depozitare iar elementele de decor se îmbină perfect.
Hai să ne mutăm în zona de seară. Dormitorul este echipat cu un pat pentru două persoane și un dressing pe tot peretele, doamnele sigur îl vor aprecia. Atât dormitorul cât și livingul beneficiază la geamuri de rulouri pentru a avea intimitate.
Acum mergem în bucătărie. Aceasta este complet mobilată și utilată încât să poți prepara cele mai bune rețete culinare pentru cei dragi. La masă pot lua loc 2 persoane.
De aici avem acces către balcon în se află o măsuță și două scaune. Este locul ideal unde îți poți petrece diminețile în care îți bei cafeaua.
Grupul sanitar este dotat cu lavoar și cadă, aerisirea se realizează cu ajutorul unui ventilator iar culoarea aleasă pentru faianța este plăcută.
Proprietatea este ideală pentru un tânăr, un cuplu care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflată în cartierul Floreasca.
Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor:

Bucătărie și balcon:

Grup sanitar:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s