Garsonieră Câmpia Libertății preț 300 euro/lună – Închiriată –

Garsoniera Semplici – aproape de tot ceea ce ai nevoie –

Avem plăcerea să vă prezentăm o garsonieră elegantă situată pe strada Căpitan Nicolae Licăreț nr. 4, aproape de Piața Muncii.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase iar supermarketul este la doar 4 minute distanță pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape sunt și parcurile Gheorghe Petrașcu și Alexandru Ioan Cuza unde vă puteți plimba sau juca împreună cu partenerul dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze, tramvaie pe bulevardul Basarabia și pe strada Baba Novac iar metroul este la doar 10 minute, gura de metrou Piața Muncii. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1982 având un regim de înălțime p+10 cu o structură de beton. Aducem la cunoștință că blocul este reabilitat termic.

Garsoniera propusă se află la parter, acesta este decomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 36 mp utili, nu are balcon. Vederea este integral pe față iar ca punct cardinal este sudul.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde se găsește o debara, locul ideal în care să-ți pui lucrurile de care nu vrei să te lovești prin casă, o nișă unde este locul frigiderului și desupra lui încă un spațiu de depozitare. De aici ai acces către grupul sanitar sau către living sau bucătărie.

Hai să începem cu livingul!

Practic este locul unde vei petrece cel mai mult timp și are 20 mp. Aici găsim un pat, pentru două persoane, cu două noptiere, două comode cu spații de depozitare, un dressing și un soldat, nici o dată nu strică să fie cât mai multe. 

Hai să ne mutăm în bucătărie!

Bucătăria are 6 mp, găsim un blat destul de mare și care așteaptă să gătești pe el, un aragaz și o masă pentru două persoane. Era să uit pentru bucătărie accesul se poate face din hol sau din camera având două uși.

Hai să ne mutăm și la grupul sanitar!

Grupul sanitar este dotat cu cadă și lavoar. Mașina de spălat își are și ea locul aici.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr, un cuplu care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflat aproape de inima orașului nostru.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Cameră:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s