Apartament 3 camere Piața Alba Iulia preț 420 euro/lună – Închiriat –

Apartamentul Navi – Spațios și cu bucătărie mare – Închiriat

Avem plăcerea să vă prezentăm un apartament elegant situat pe bulevardul Unirii nr 75, în Piața Alba Iulia.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele și terasele sunt numeroase iar supermarketul Mega Image este la doar 3 minute distanță pentru alimente cât mai proaspete. Pentru plimbări avem zona de promenadă de pe bulevardul Unirii, care este plină de verdeață. Iubitorii de sport pot merge la numeroasele centre de fitness din zonă.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze pe bulevardul Decebal iar gura de metrou Piața Muncii este la 15 minute de mers pe jos. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1992 având un regim de înălțime p+10 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.

Apartamentul propus se află la etajul 9, acesta este semidecomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 72 mp utili, cu cele 3 balcoane ajungând la 83 mp. Vederea este către bulevard, ca punct cardinal este sudul.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde avem un cuier, de aici în stânga avem grupul sanitar de serviciu, înainte bucătăria și în dreapta se continuă holul de unde putem merge în unul din cele două dormitoare sau living.

Hai să începem cu grupul sanitar de serviciu!

Acesta este dotat cu lavoar, wc iar aerisirea se ralizează cu ajutorul ventilatorului.

Să ne mutăm în bucătărie!

Aceasta este generoasă, ca mărime, mobilată și utilată încât să poți prepara cele mai bune rețete culinare pentru cei dragi iar la masă pot lua loc 4 persoane.

Mergând în continuare în hol ajungem în primul dormitor.

Acesta este dotat cu un pat pentru 2 persoane, două dressinguri și aer condiționat. Din acest loc avem acces la cel mai mare balcon al apartamentului de unde avem o vedere superbă.

Să ne mutăm în living!

Livingul are o suprafață generoasă în care ai loc să te desfășori, 21 mp. Aici găsim 3 canapele, fiecare are ladă pentru depozitare iar lângă una dintre ele avem un lampadar pentru a putea citi și seara fără să deranjezi pe cineva, o comodă pe care stă televiozorul și o măsuță de cafea. Cel de-al doilea balcon are acces de aici și este prevăzut cu o masă și două scaune unde îți poți bea cafeaua în fiecare dimineață.

Hai să mergem și în cel de-al doilea dormitor!

Acesta are un pat pentru două persoane și o comodă cu oglindă, care sigur este pe placul dominșoarelor. Ultimul balcon se găsește aici și are vederea pe lateralul blocului.

Ultimul loc este grupul sanitar!

Acesta este dotat cu cadă, lavoar iar aerisirea se realizează cu ajutorul geamului.

Proprietatea este ideală pentru un cuplu sau o famili cu un copil care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflată în aproape de inima Bucureștiului.
Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitoare:

Bucătărie:

Grupuri sanitare:

Hol:

Vedere:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s