Garsonieră Herăstrău preț 500 euro/lună – Închiriată –

Garsoniera Emas – nouă, elegantă și cu oaza ta de verdeață –

Avem plăcerea să vă prezentăm o garsonieră elegantă situată pe strada Zăgazului nr. 13-19, aproape de parcul Herăstrău, în cartierul Aviației.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase (La Plăcinte, Mandaloun etc.) iar supermarketul (pe lângă cel de la parterul blocului) este la doar 7 minute distanță, pentru alimente cât mai proaspete, ca și mall-ul Promenada. În cazul în care chiar vrei să mergi în piață ea se află la 10 minute (Piața Aurel Vlaicu) Foarte aproape este parcul Herăstrău și Bordei unde vă puteți plimba sau juca împreună cu partenerul dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze pe șoseaua Pipera și pe strada Nicolae Caramfil iar metroul este la doar 5 minute, gura de metrou Aurel Vlaicu. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul, aflat în cadrul complexului North Area Lake View, a fost construit în anul 2007 având un regim de înălțime p+9 cu o structură de beton și cu o arhitectură placută. Un mare avantaj al acestui complex este curtea comună generoasă în care au fost amenajate un foișor, pentru relaxare, un loc de joacă pentru copii, o cascadă care se varsă într-un iaz plin cu pești Koi și broaște testoase și o mică pădure care va fi oaza ta de relaxare. Acestă curte este la dispoziția oricărui locatar.

Garsoniera propusă se află la etajul 7, acesta este semidecomandat, bucătăria este deschisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 47 mp utili, cu balcon ajungând la 52 mp. Vederea este către Caramfil iar ca punct cardinal este vestul.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde se găsește o bancheta iar în continuare se află dressingul. De aici avem accesul către cameră.

Hai în ea!

Practic este locul unde vei petrece cel mai mult timp și are 25 mp. Aici găsim un pat, pentru două persoane, care se asortează cu canapeaua, o comodă pe care stă televizorul, două noptiere, o masă, la care pot lua loc 4 persoane și o masuță de cafea (toate noi). Bucătăria/chicineta este deschisă cu camera si este mobilată și utilată.

Sa mergem și în grupul sanitar!

Este generos, dotat cu cadă, mașină de spălat rufe iar aerisirea se realizează cu ajutorul ventilatorului.

Hai și pe balcon!

Balconul are o suprafață de 5 mp, găsim o priveliște liberă, o masuță cu două scaune și o etajeră. Practic îți poți bea cafeaua în casă sau pe balcon.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr, un cuplu care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflat aproape de inima orașului nostru.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Cameră:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Hol și dressing:

Curte bloc:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s