Apartament 3 camere Pipera preț 750 euro/lună

Apartamentul Puro – aproape de biroul tău și cu o terasă generoasă

Avem plăcerea să vă prezentăm un apartament elegant situat pe șoseaua Fabrica de glucoză (complexul Belvedere Residences), în cartierul Pipera.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele și terasele sunt numeroase iar supermarketul Mega Image este la doar 5 minute distanță pentru alimente cât mai proaspete. Pentru plimbări avem zona verde din spatele blocului. Iubitorii de sport pot merge la numeroasele centre de fitness din zonă, cel mai apropiat fiind World Class.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Tramvaiul pe bulevardul Dimitrie Pompeiu iar gura de metrou Pipera este la 7 minute de mers pe jos. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul, aflat în cadrul complexului Belvedere Residences, a fost construit în anul 2019 având un regim de înălțime p+11 cu o structură de beton și cu o arhitectură modernă.

Apartamentul propus se află la etajul 9, acesta este semidecomandat, bucătăria este deschisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 70 mp utili, cu terasă ajungând la 88 mp. Vederea este către zona verde, ca punct cardinal este sudul.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol, de aici se deschide livingul cu bucătăria iar în partea stângă avem un alt hol ce ne conduce spre dormitoare și grupurile sanitare.

Hai să începem cu livingul și bucătăria!

Livingul are o suprafață generoasă, în jur de 20 mp, în care a fost adusă o canapea mare, pe care te poți relaxa uitandu-te la televizor sau citind o carte. Lângă aceasta avem zona de luat masa pentru 4 persoane, zonă ce face trecerea din living în bucătărie. Să nu uităm ca de aici ai și accesul pe frumoasa terasa de 18 mp, locul în care să te încarci cu energie și să te relaxezi când ai nevoie.

Să trecem și la bucătărie!

Aceasta este nouă, complet mobilată și utilată, încât să poți prepara cele mai bune rețete culinare pentru cei dragi. Tot aici își are locul și mașina de spălat rufe.

Din living mergem în cel de-al doilea hol și găsim dormitorul matrimonial.

Suprafața lui este de 15 mp, este dotat cu pat pentru două persoane, două noptiere și o comodă. Fiind dormitor matrimonial înseamnă că ai baia ta proprie. Aceasta este dotată cu cadă iar aerisirea este naturală datorită geamului dar există și ventilator.

Să mergem în următorul dormitor!

Acesta este mai mic, 11 mp și momentan este transformart în dressing dar îl putem transforma în dormitor la cerere.

Hai în grupul sanitar secundar!

Este identic cu cel din dromitorul matrimonial doar că aerisirea se realizează cu ajutorul ventilatorului, fără geam.

Proprietatea este ideală pentru un cuplu sau o familie cu un copil care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflată în aproape de inima Bucureștiului.
Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Bucătărie:

Dormitor:

Dressing/Dormitor:

Grup sanitar:

bel30

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s