Apartament 4 camere Piața Unirii preț 800 euro/lună – Închiriat –

Apartamentul Etiti – un apartament aparte

Avem plăcerea să vă prezentăm un apartament elegant situat pe Bulevardul I. C. Brătianu nr. 44 bis, în Piața Unirii.

Zona în care este amplasat este plină de magazine (magazinul Unirea), restaurantele sunt numeroase (Hanul lui Manuc, Borsalino) iar supermarket-urile, Carrefour și Mega Image sunt la doar 5 minute distanță pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape sunt muzee (precum Palatul Voievodal Curtea Veche) dar și parcuri (Parcul Unirii, Parcul Tribunalului) unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Iubitorii de sport pot merge la numeroasele săli de fitness.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze și tramvaie iar gura de metrou Piața Unirii este în fața blocului. Fiind poziționat în inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1992 având un regim de înălțime p+8 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.

Apartamentul propus se află la etajul 6, acesta este semidecomandat, bucătăria este deschisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 96 mp utili, cu balcoane ajungând la 110. Vederea este dublă, bucătăria și dormitorul mic pe spate, livingul și celelalte două dormitoare pe față.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol care a fost deschis cu livingul și bucătăria obținându-se o zonă de zi open space.

Hai să începem cu livingul!

În living avem, în zona de relaxare, o canapea, mare și comfortabilă, cu o masă și o comodă pe măsură. În zona de luat masa clar avem o masă pentru 6 persoane care poate fi și locul pentru studiu sau muncă. Din această cameră avem acces pe balconul cel mic.

Hai să ne mutăm în bucătărie!

Spațioasă, mobilată și utilată vă așteaptă să o testați. După cum am menționat și mai sus vederea din ea este pe spate, către centrul vechi.

Din zona de zi se merge în hol unde începe zona de seară. În partea dreaptă primul dormitor este cel mai mare, cel de-al doilea este cel mijlociu, înainte avem grupul sanitar de serviciu iar pe stânga gasim grupul sanitar principal și dormitorul mic.

Să le luăm în ordine. Începem cu dormitorul mare!

Dormitorul mare este generos, este mobilat cu pat pentru două persoane și are destule spații de depozitare.

Trecem la dormitorul mijlociu!

Acesta este echipat cu pat tot pentru două persoane, un dressing încăpător, o comodă și o noptieră. Acest dormitor are acces către un balcon, destul de spațios, închis unde au fost puse o masuță și un scaun pentru a putea să-ți bei cafeaua dimineața și două dulăpioare.

Ne mutăm în grupul sanitar de serviciu!

Simplu și elegant. Avem un lavoar și un wc. Dacă ești pe fugă este locul perfect să te aranjezi. Aerisirea se realizează cu ajutorul ventilatorului.

Hai și în dormitorul mic!

Este ideal pentru un copil deoarece este mobilat cu un pat și două noptiere, ușor de întreținut și curățat.

Ultimul este grupul sanitar principal!

Acesta este dotat cu cadă, lavoar și wc. La fel de elegant ca și cel de serviciu.

Proprietatea este ideală pentru o familie cu doi copii care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflată în inima Bucureștiului.
Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Bucătărie:

Hol:

Dormitoare:

Grupuri sanitare:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s