Apartament 4 camere Drumul Taberei (Plaza România) – preț 450 euro/lună

Apartamentul Tagas – Locuință sau birou –

Avem plăcerea să vă prezentăm un apartament, renovat complet, situat pe Bulevardul Timișoara nr. 51, langă Plaza România.

Zona în care este amplasat este plină de magazine (Plaza România), restaurantele sunt numeroase (Graffiti Urban Food, White Lion, etc.) iar supermarket-ul, Lidl este peste drum, pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape este și parcul Drumul Taberei unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Iubitorii de sport pot merge la numeroasele săli de fitness din zonă.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze și tramvaie (tramvaiul 41 este chiar lângă bloc) iar gura de metrou Lujerului este la 10 minute de mers pe jos. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1965 având un regim de înălțime p+4 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.

Apartamentul propus se află la etajul 4, acesta este semidecomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 80 mp utili, cu balcon ajungând la 87. Vederea este dublă, bucătăria, livingul și două dormitoare pe față iar dormitorul mare pe spate.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol. În partea stângă găsim bucătăria, drept înainte livingul. Din living se merge pe un hol în formă de L de unde putem intra în dormitoare sau cele două grupuri sanitare.

Hai să începem cu bucătăria!

Aceasta este complet mobilată și utilată încât să poți prepara cele mai bune rețete culinare pentru cei dragi. La masă pot lua loc 4 persoane iar în fosta debara a fost integrat frigiderul.

Acum să pătrundem în zona de zi. Livingul are o suprafață de 17 mp, în care ai loc să te desfășori iar lumina naturală intă din belșug. Încalzirea ca în tot apartamentul este în pardoseală. De aici avem și acces în balcon.

Sa ne mutăm în zona de seara!

Zona de seară este decomandată. Avem 3 dormitoare, unul de 10 mp, altul de 12 mp iar ultimul și cel mai mare de 14 mp.

Grupurile sanitare sunt unul langă celălalt, cel mare este dotat cu cadă iar cel mic cu cabină de duș. Ambele au aersirea pe coloană.

Proprietatea este ideală pentru o familie sau pentru o firmă ce vrea să își mute biroul.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitoare:

Bucătărie:

Grupuri sanitare:

Holuri:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s