Apartament 4 camere Drumul Taberei (Plaza România) – preț 500 euro/lună – nemobilat 350 euro/lună – Închiriat –

Apartamentul Tagas – un apartament ce se mobilează după nevoile și gustul tău –

Avem plăcerea să vă prezentăm un apartament, renovat complet, situat pe Bulevardul Timișoara nr. 51, langă Plaza România.

Zona în care este amplasat este plină de magazine (Plaza România), restaurantele sunt numeroase (Graffiti Urban Food, White Lion, etc.) iar supermarket-ul, Lidl este peste drum, pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape este și parcul Drumul Taberei unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Iubitorii de sport pot merge la numeroasele săli de fitness din zonă.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze și tramvaie (tramvaiul 41 este chiar lângă bloc) iar gura de metrou Lujerului este la 10 minute de mers pe jos. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1965 având un regim de înălțime p+4 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.

Apartamentul propus se află la etajul 4, acesta este semidecomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 80 mp utili, cu balcon ajungând la 87. Vederea este dublă, bucătăria, livingul și două dormitoare pe față iar dormitorul mare pe spate. Partea frumoasă este că apartamentul se mobilează după nevoile și gustul tău.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol. În partea stângă găsim bucătăria, drept înainte livingul. Din living se merge pe un hol în formă de L de unde putem intra în dormitoare sau cele două grupuri sanitare.

Hai să începem cu bucătăria!

Aceasta este complet mobilată și utilată încât să poți prepara cele mai bune rețete culinare pentru cei dragi. La masă pot lua loc 4 persoane iar în fosta debara a fost integrat frigiderul.

Acum să pătrundem în zona de zi. Livingul are o suprafață de 17 mp, în care ai loc să te desfășori iar lumina naturală intă din belșug. Încalzirea ca în tot apartamentul este în pardoseală. În acesta îți putem aduce o canapea, un birou și o comodă cu corpuri un să stea un televizor pe care îl frunizăm dar poate ai o altă sugestie tu. De aici avem și acces în balcon.

Sa ne mutăm în zona de seara!

Zona de seară este decomandată. Avem 3 dormitoare, unul de 10 mp, altul de 12 mp iar ultimul și cel mai mare de 14 mp. Dormitorul de 10 mp poate să fie mobilat ca dormitor pentru un copil sau ca birou, în dormitorul mijlociu noi gândim un pat, două noptiere și o comodă iar în dormitorul mare tot un pat cu două noptiere, o comodă și un dressing potrivit pentru cameră. În dormitoarele mai mici nu este nevoie de dressing deoarece pe hol se va monta unul mare (unde este mașina de spălat rufe ce nu va sta la vedere) dar poate tu vrei altceva, nu este problemă.

Grupurile sanitare sunt unul langă celălalt, cel mare este dotat cu cadă iar cel mic cu cabină de duș. Ambele au aersirea pe coloană.

Proprietatea este ideală pentru o familie cu unul sau doi copii ce vor o proprietate nou renovată și mobilată mai ales după nevoile lor.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitoare:

Bucătărie:

Grupuri sanitare:

Holuri:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s