Apartament 2 camere Obor preț 390 euro/lună – Închiriat –

Apartamentul Ritor – elegant și practic –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate superbă, apartamentul Ritor situat în cartierul Obor, mai exact strada Irimicului nr 3.

Zona în care este amplasată este plină de magazine (Piața Obor, Veranda Mall) și restaurante/cafenele. Aproape sunt parcurile Păsări, Obor și Circului unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici.

Mijloacele de transport în comun sunt tramvaie, autobuze și troleibuze pe șoseaua Colentina și șoseaua Mihai Bravu iar metroul este la 5 minute, stația Obor. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.

Imobilul a fost construit în anul 1986 având un regim de înălțime p+8 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută. Menționăm că blocul este reabilitat termic iar în spatele lui este o parcare la liber (sau poți parca masina în pasajul Obor în baza unui abonament).

Apartamentul propus se află la etajul 5, acesta este decomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 52 mp utili, cu balcon ajungând la 57 mp.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol mare, așa cum vă place, unde avem un cuier și pantofar dar și alte mici spații de depozitare pe care te lăsăm să le descoperi la vizionare. Din hol avem acces în partea stângă către living, înainte avem bucătăria iar în partea dreaptă dormitorul și grupul sanitar.

Hai să începem cu livingul.

Livingul are o suprafață generoasă în care ai loc să te desfășori. Aici găsim o canapea cu o măsuță de cafea, un scaun tip balansoar însoțit de un lampadar, un birou unde poți lucra de acasă, și două comode pentru depozitarea diverselor lucruri. De aici avem acces și către balconul de 5 mp ce poate servi ca loc de relaxare sau depozitare.

Hai să ne mutăm în bucătărie!

Este încăpătoare și utilată. Avem un blat generos pentru cei care gătesc, multe spații de depozitare, o masă extensibilă la care pot lua loc trei persoane și o cămară pentru lucrurile pe care nu le vrei să le vezi. Aceasta este utilată si cu mașină de spălat vase.

Continuăm cu dormitorul!

Este simplu dar elegant. Avem un pat pentru două persoane la care se adaugă două noptiere și un dressing plus o oglindă ce o poți muta.

Grupul sanitar acum!

Spațioasă și colorată. Cada a fost înlocuită cu un duș tip walk in, mașina de spălat își are locul aici și avem și doua ventilatoare pentru aerisire.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflat aproape de centrul orașului.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s