Apartament 3 camere Sebastian preț 90.000 euro – Vândut –

Apartamentul Cieplo – spațios și lângă liceu și loc de joacă –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate funcțională, apartamentul Cieplo situat în cartierul Sebastian pe strada Ion Nedeleanu nr. 12, vis a vis de liceul teroretic Ștefan Odobleja.
Zona în care este amplasată este plină de magazine (Prosper Plaza, Mega Image este lângă bloc) și restaurante/cafenele. Aproape este parcul Sebastian unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici, unul dintre ele este chiar în fața blocului.
Mijloacele de transport în comun sunt tramvaie și autobuze pe Calea 13 Septembrie și Strada Mihail Sebastian. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.
Imobilul a fost construit în anul 1987 având un regim de înălțime p+8 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.
Apartamentul propus se află la etajul 4, acesta este decomandat (hol H), bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 74 mp utili, cu balcon ajungând la 77 mp. Orientarea este pe nord pentru dormitoare, est pentru grupul sanitar principla și living și sud pentru bucătărie.
În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol mare, sub formă de H, unde ai loc să pui un pantofar, un cuier și debaraua se poate transforma într-un dressing pentru hainele groase. În partea dreapta găsim bucătăria, înainte avem livingul și grupul sanitar principal iar în partea stângă cele două dormitoare și grupul sanitar de serviciu.
Hai să începem cu bucătăria!
Aceasta are 8 mp, pe o parte iți poți amenaja spațiul de gătit iar pe partea cealaltă îți rămâne loc și pentru o masa de 4 persoane. În cazul în care vrei să o faci mai mare poți demola cele două debarale (din hol și din bucătărie).
Continuăm cu livingul!
Livingul are 20 mp în care ai loc să te desfășori iar lumina naturală intă din belșug (orientare E). În acesta îți poți pune o canapea, un birou și o comodă cu corpuri pe care să stea un televizor. Acum este folosit ca dormitor deoarece este o familie numeroasă.
Urmează grupul sanitar!
Acesta are 4 mp, are geam pentru o aerisire natuală iar mașina de spălat încape cu ușurință și ea.
Mergem în dormitoare!
Cel mare are 14 mp, cel mic 12 mp, ambele au orientarea pe nord, din dormitorul mare avem acces către balcon (3 mp. închis) care poate fii spațiul tau de relaxare sau de depozitare, tu alegi.
Ultimul este grupul sanitar de serviciu!
Acesta are 2 mp, aerisirea este pe coloană iar actualii proprietari au montat o cabină de duș.
Proprietatea este ideală pentru un cuplu ce vor să îl transfome într-o proprietate spectaculoasă sau pentru o familie. Aceasta poate să fie și o investiție rentabilă datorită zonei.
Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitoare:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s