Apartament 3 camere Teiul Doamnei preț 450 euro/lună – Închiriat –

Apartamentul Emocio – un loc pe care îl poți numi acasă –

Avem plăcerea să vă prezentăm un apartament elegant situat pe aleea Arhitect Petre Antonescu la numarul 6 la 15 minute de mers de gura de metrou Obor.

Zona în care este amplasată este plină de magazine (Piața Obor, Veranda Mall) și restaurante/cafenele. Aproape sunt parcurile Păsări, Plumbuita și Tei unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici.

Mijloacele de transport în comun sunt tramvaie, autobuze și troleibuze pe șoseaua Colentina și pe autobuze pe strada Teiul Doamnei iar metroul este la 15 minute, stația Obor. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.

Imobilul a fost construit în anul 1981 având un regim de înălțime p+8 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută. Menționăm că blocul este reabilitat termic iar lângă acesta se află și un spațiu de joacă pentru cei mici. În fața lui se află o parcare în care avem și un loc rezervat pentru noul chiriași.

Apartamentul propus se află la etajul 3, acesta este decomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 65 mp utili, cu balcon ajungând la 69 mp. Oreintarea camerelor este pe S-W.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol mare, așa cum vă place, unde avem un cuier și pantofar dar și 3 debarale pentru depozitare. Din hol avem acces în partea stângă către living, bucătărie și cele două dormitoare, înainte avem grupul sanitar iar în partea dreaptă grupul sanitar de serviciu.

Hai să începem cu livingul.

Livingul are o suprafață generoasă, în care ai loc să te desfășori, 17 mp. Aici găsim o canapea, două fotolii, un set de 3 mese de cafea, pe care le poți aranja după bunul plac și o bibliotecă/mobilă de living unde îți poți pune lucrurile preferate.

Hai să ne mutăm în bucătărie!

Este încăpătoare și utilată, 8 mp. Avem un blat generos pentru cei care gătesc, multe spații de depozitare, o masă la care pot lua loc trei persoane și avem și acces către balocul de 4 mp în care poți sta dimineața să îți bei cafeaua.

Continuăm cu dormitorul mare!

Este simplu dar elegant, 11 mp. Avem un pat pentru două persoane la care se adaugă două noptiere, un dressing și o comodă.

Hai în dormitorul mic!

Acesta are 11 mp și poate să fie dormitorul copilului sau birou. Acesta este mobilat cu un birou, o canapea extensibilă și un dressing.

Grupul sanitar acum!

Spațioasă și colorată este dotată cu cabină de duș, mașina de spălat rufe are locul ei în ea iar aerisirea se realizează cu ajutorul geamului.

Ultimul este grupul sanitar de serviciu!

Acesta este dotat cu lavoar și wc dar și cu un spațiu pentru depozitare.

Proprietatea este ideală pentru un cuplu sau o familie cu un copil care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflat aproape de centrul orașului.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Bucătărie:

Dormitor mare:

Dormitor mic:

Grupuri sanitare:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s