Apartament 2 camere Kogălniceanu preț 600 euro/lună – Închiriat –

Apartamentul Intima – pentru cei ce vor ceva deosebit –

Avem plăcerea să vă prezentăm un apartament elegant situat pe Bulevardul Mihail Kogălniceanu nr. 55, vis a vis de facultatea de Drept.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase (Bocca Lupo ca exemplu) iar supermarket-urile, Mega Image sunt la mai puțin de 5 minute distanță pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape sunt și parcurile (Parcul Cișmigiu, Parcul Izvor, Parcul ) unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Iubitorii de sport pot merge la numeroasele săli de fitness.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze și tramvaie iar gura de metrou Eroilor și Izvor sunt la 5 minute. Fiind poziționat în inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1959, nu este încadrat în clasele de risc seismic, având un regim de înălțime p+7 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.

Apartamentul propus se află la etajul 6, acesta este semidecomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 44 mp utili, cu balcon ajungând la 47. Vederea este pe spate către Splaiul Independenței unde aveți o panoramă superbă. Ca punct cardinal acesta este orientat către sud.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde a fost montat un cuier și un pantofar. Din hol putem merge în bucătărie sau în living.

Hai să începem cu bucătăria!

Spațioasă, 7 mp, mobilată și utilată complet vă așteaptă să o testați. Deoarece grupul sanitar nu a permis instalarea mașinii de spalat rufe în ea aceasta a fost mutată aici.

Trecem la living!

Acesta are 16 mp, din el se poate merge în dormitor, în grupul sanitar sau pe balcon. În living a fost adusă o canapea pe care pot lua loc, comod, două persoane și să savureze un film bun, avem și o zonă cu două scaune și o mică masută unde putem citii iar pentru zilele călduroase a fost montat și un aer condiționat. Pe vremuri livingul era delimitat de dormitor cu ajutorul unui glazvand care a fost demontat.

Hai în dormitor!

Este ideal pentru un cuplu sau o singură persoană, are 11 mp, și este dotat cu un pat dublu, două noptiere și un dressing.

Ne mutăm în grupul sanitar!

Simplu și elegant. Avem un lavoar și un wc iar vechea cadă a fost înlocuită cu un duș modern tip walk in.

Ultimul loc este balconul!

Balconul are acces din living, avem un dulap, pentru a putea pune lucrurile pe care nu le vrei prin casa și două scaune și o măsuță ca să îți poți bea cafeaua.

Proprietatea este ideală pentru un cuplu sau o singură persoană care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflată în inima Bucureștiului.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor:

Bucătărie:

Grup sanitar și hol:

Priveliște:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s