Apartament 3 camere Titulescu preț 800 euro/lună – Închiriat –

Apartamentul Blanco – ideal pentru tine și familia ta –

Avem plăcerea să vă prezentăm un apartament elegant situat pe strada Veronica Micle nr 3, în imediata apropriere a pieței Victoriei.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase iar piața Matache este la doar 5 minute distanță pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape sunt muzee (precum Muzeul Antipa, Muzeul Țăranului Român și Muzeul Național de Geologie) dar și parcurile Kiseleff, Cuza și Duca unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Iubitorii de sport pot merge la World Class Fitness Center din America House.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze, tramvaie iar metroul, stația Piața Victoriei, este la doar 7 minute. Fiind poziționat în inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 2014 având un regim de înălțime p+4 cu o structură de cărămidă și beton și cu o arhitectură modernă anilor noștri.

Apartamentul propus se află la etajul 1, acesta este decomandat, bucătăria este open-space, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 88 mp utili, cu cele 2 balcoane ajungând la 96. Vederea este dublă, livingul către curtea interioară iar dormitoarele pe fața imobilului.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde se găsește un cuier, un dressing mic dar și un pantofar. În partea dreaptă găsim zona de zi ce cuprinde livingul, bucătăria și un grup sanitar iar în partea stângă zona de seară cu cele două dormitoare și cel de al doilea grup sanitar.

Acum să pătrundem în zona de zi. Livingul și bucătăria însumează 37 mp, o suprafață generoasă în care ai loc să te desfășori. Aici găsim un dressing foarte mare care te va scăpa de foarte multe lucruri pe care vrei să le ai depozitate, nu la vedere și tot aici este și accesul către un balcon unde ai amplasate o măsuță și un scaun unde poți să te răsfeți în zilele însorite cu o cafea bună.

Bucătăria este deosebită, complet mobilată cât și utilată, demnă de un bucătar pe măsură iar geamul te poate ajuta cu lumină naturală.

Grupul sanitar principal este dotat cu un lavoar și cadă, mașina de spălat își are locul aici și geamul este pentru o aerisire mult mai bună.

Să trecem și la zona de seară.

Dormitorul mare are o suprafață de 18 mp, este dotat cu pat, cu un dressing încăpător și abundă de lumină naturală dar și de cel de al doilea balcon.

Dormitorul mic este ideal dacă aveți un copilaș fiind personalizat pentru ei.

Grupul sanitar secundar este dotat cu cabină de duș iar aerisirea este pe coloană.

Apartamentul dispune de un loc de parcarea suprateran în curtea imobilului.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr, un cuplu sau o familie care își dorește un acasă care are o personalitate modernă aflat în inima orașului nostru.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Bucătărie:

Dormitor mare:

Dormitor mic:

Grupuri sanitare:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s