Apartament 2 camere Apărătorii Patriei preț 330 euro/lună – Închiriat –

Apartamentul Siswa– spațios și utilat cu ceea ce ai nevoie –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate elegantă, apartamentul Siswa situat în cartierul Apărătorii Patriei, mai exact strada Plaiul Foii la numărul 36.

Zona în care este amplasată este plină de magazine și restaurante. Aproape este și parcul natural Văcărești unde puteți avea experiențe frumoase împreună cu membrii familiei. Pentru cei pasionați de sport recomandăm numeroasele săli de fitness din zonă.

Mijloacele de transport în comun sunt autobuze pe șoseaua Berceni iar metroul este la doar 10 minute, stația Apărătorii Patriei. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.

Imobilul a fost construit în anul 2011 având un regim de înălțime p+2+mansardă cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.

Acum hai să urcăm și să iți arătăm apartamentul propus!

Acesta se află la etajul 1, este semidecomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 59 mp utili, cu balcon ajungând la 64 mp. Vederea este pe spate în living, punct cardinal sud-vest și lateral bucătăria și dormitorul, punct cardinal vest.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde avem montat un pantofar și un cuier iar de aici putem merge în living de unde avem acces către dormitor, grup sanitar sau bucătărie.

Hai să începem cu livingul!

Acesta are 25 mp, din el, după cum am zis și mai sus, se poate merge în bucătărie, în grupul sanitar sau în dormitor. În living a fost adusă o canapea pe care pot lua loc, comod, două persoane și să savureze un film bun, spațiile pentru depozitare nu lipsesc iar pentru zilele călduroase a fost montat și un aer condiționat.

Trecem la bucătărie!

Spațioasă, 8 mp, mobilată și utilată complet vă așteaptă să o testați. Lângă frigider este o zonă de depozitare generoasă pentru a nu lăsa lucurile pe care nu vrei să le vezi la vedere iar la masă pot lua loc 4 persoane.

Hai în grupul sanitar!

Simplu și elegant. Avem un lavoar, un wc și o cadă destul de mare. Mașina de spălat își are și ea locul aici iar geamul te va ajuta la o aerisire mai bună.

Ne mutăm în dormitor!

Este ideal pentru un cuplu sau o singură persoană, are 15 mp, și este dotat cu un pat dublu, un dulap spațios, un televizor și încă câteva spații de depozitare. De aici avem acces și către balconul de 5 mp închis.

Proprietatea este ideală pentru un cuplu sau o singură persoană care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflată aproape de centrul orașului și vine însoțită de un loc de parcare suprateran în cutrea imobilului.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s