Apartament 3 camere Matei Basarab preț 1.100 euro/lună – Închiriat –

Apartamentul Hainy – te vei îndrăgosti de el –

Avem plăcerea să vă prezentăm un apartament elegant situat pe strada Valeriu Brăniște numarul 37-39.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase (Trattoria Fresca, La Mama) iar supermarket-urile sunt la doar 5 minute distanță pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape, pentru iubitorii de sport, sunt numeroasele săli de fitness.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze și tramvaie iar gura de metrou Piața Unirii sau Piața Muncii sunt la 15-20 de minute. Fiind poziționat în inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 2010 având un regim de înălțime p+6 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.

Apartamentul propus se află la etajul 3, acesta este decomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 119 mp utili, cu balcon ajungând la 129. Vederea este dublă, bucătăria și dressingul pe spate, livingul și celelalte două dormitoare pe lateral.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol mare și lung (16 mp) unde avem în zona de intrare un pantofar, un cuier și un mic dressing pentru hainele din zilele ploioase sau friguroase iar în zona livingului avem o comodă cu oglindă și două noptiere. Holul te conduce către toate camerele. Prima este bucătăria, urmează grupul sanitar de serviciu, apoi dormitorul matrimonial urmat de living, dormitorul copilului, grup sanitar și dressing/birou.

Hai să începem cu bucătăria!

Spațioasă (11 mp), mobilată și utilată complet vă așteaptă să o testați. După cum am menționat și mai sus vederea din ea este pe spate.

Hai să ne mutăm în grupul sanitar de serviciu!

El a fost transformat din debara și gasim un lavoar și un dulap pentru depozitarea produselor de curățat casa.

Trecem la dormitorul matrimonial!

Acesta are 19 mp, este dotat cu pat pentru două persoane, două noptiere, o comodă plus câteva spații pentru depozitare. Să nu uităm să menționăm ca avem și propriul grup sanitar (5 mp) echipat cu cadă și mașină de spalat rufe. Dormitorul are și acces către balcon.

Ne mutăm în living!

Livingul are 30 mp, are o zonă de relaxare cu o canapea confortabilă și un fotoliu pe masură și o zonă de lucru unde avem o masă cu 6 scaune și o bibliotecă pe care să o umpli cu cărțile tale preferate. Și de aici avem acces către balconul de 10 mp (deschis) în care poți petrece timp în liniște. De menționat ca fiecare cameră este echipată cu aer condiționat ce se poate seta separat.

Hai și în dormitorul copilului!

Acest dormitor are 16 mp și este ideal pentru un copil. Pat destul de mare, dressing propriu și o comodă.

Următorul este grupul sanitar ce deservește dormitorul copilului sau biroul/dressingul!

Are 5 mp, este dotată cu lavoar, duș tip walk in și bideu.

Ultimul este dressingul/biroul!

Acest dormitor a fost transformat în dressing și birou, are 15 mp, loc suficient de pentru hainele familiei tale iar dacă vrei să lucrezi în liniște deplină există un birou.

Proprietatea vine însoțită de un loc de parcare subteran și este ideală pentru o familie cu un copil care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflată în inima Bucureștiului.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor matrimonial:

Balcon:

Dormitor copil:

Dressing/birou:

Bucătărie:

Grupuri sanitare:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s