Apartament 3 camere Fizicienilor preț 450 euro/lună – Închiriat –

Apartamentul Ayu – nu vei regreta –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate funcțională, apartamentul Ayu situat pe aleea Suraia nr. 8 lângă Penny-ul de pe strada Fizicienilor.

Zona în care este amplasată este plină de magazine (Penny, Lidl, Kaufland) și restaurante/cafenele. Aproape este parcul Titan unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici.

Mijloacele de transport în comun sunt autobuze pe strada Fizicienilor, autobuze și tramvaie pe bulevardul Camil Ressu iar metroul este la 15 minute, stația Nicolae Grigorescu. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.

Imobilul a fost construit în anul 1985 având un regim de înălțime p+4 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută (blocul nu are lift).

Apartamentul propus se află la etajul 1, acesta este decomandat (hol H), bucătăria este deschisă cu holul de la intrare, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 73 mp utili, cu balcon ajungând la 76 mp. Orientarea este pe nord pentru living și bucătărie și sud pentru dormitoare.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol mare, sub formă de H, unde bucătăria a fost deschisă (în parte stângă cum intrăm în apartament). Din acest hol putem merge în living (înainte), iar în dreapta avem dormitoarele și grupurile sanitare.

Hai să începem cu bucătăria!

Aceasta are 8 mp, pe o parte este amenajată o zonă de gătit cu tot ce îți trebuie iar pe partea opusă are loc o masă pentru patru persoane și frigiderul.

Continuăm cu livingul!

Livingul are 19 mp în care ai loc să te desfășori iar lumina naturală intă din belșug. În acesta ai o canapea extensibilă și un scaun balansoar, o masuță de cafea, o mică bibliotecă, pentru cărțile tale preferate, o comodă, un dressing si încă câteva spații pentru depozitare.

Mergem în dormitorul mare!

Are 14 mp este dotat cu pat pentru două persoane și cu un dressing încăpător. Mai avem și o zonă în care doamnele și domisoarele se pot machia. Să nu uităm ca de aici avem și acces către balconul de 3 mp închis.

Urmează grupul sanitar!

Acesta are 4 mp, are geam pentru o aerisire natuală și este dotată cu cadă.

Ne mutăm în dormitorul mic!

Acesta are 12 mp, este dotat cu pat, un dulap pentru o persoană și o comodă, pe care se poate pune un televizor.

Ultimul este grupul sanitar de serviciu!

Acesta are 2 mp, aerisirea este pe coloană, dar există și ventilator iar mașina de spălat își are locul aici.

Proprietatea este ideală pentru o familie cu un copil sau un cuplu care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflată lângă tot ce ai nevoie.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor mare:

Dormitor mic:

Bucătărie:

Grupuri sanitare:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s