Garsonieră Iancului preț 200 euro/lună – Închiriată –

Garsoniera Misrama – aproape de tot ce ai nevoie –

Avem plăcerea să vă prezentăm o garsonieră situată pe strada Elev Stefan Ștefănescu nr. 53, aproape de Piața Iancului.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase iar supermarketul este la doar 4 minute distanță pentru alimente cât mai proaspete (Lidl) dar și piața Obor (la doar 10 minute). Parcul Național este la o distanță de 20 de minute unde va puteți plimba cu partenerul dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Dacă ești pasionat de sport vis a vis de bloc avem Bery Fitness & Spa.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze, tramvaie pe șoseaua Pantelimon și pe șoseaua Iancului iar metroul este la doar 7 minute, gura de metrou Piața Iancului. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1982 având un regim de înălțime p+10 cu o structură de beton. Aducem la cunoștință că blocul este mixt (garsoniere și apartamente) și că este reabilitat termic.

Garsoniera propusă se află la etajul 6, acesta este decomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 30 mp utili, cu balcon ajungând la 33 mp. Vederea este integral pe față iar ca punct cardinal este sudul.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol, sub formă de L, unde se găsește o debara, locul ideal în care să-ți pui lucrurile de care nu vrei să te lovești prin casă, un cuier și o nișă unde este locul frigiderului și a mașinii de spălat rufe. De aici ai acces către grupul sanitar sau către living sau bucătărie.

Hai să începem cu livingul!

Practic este locul unde vei petrece cel mai mult timp și are 17 mp. Aici găsim un colțar și un fotoliu care vin în completare cu o mășuță de cafea, o canapea extensibilă și mobila cu spațiile de depozitare aferente. De aici avem acces și către balconul închis de 3mp.

Hai să ne mutăm în bucătărie!

Bucătăria are 4 mp, găsim un blat destul de mare și care așteaptă să gătești pe el, un aragaz și o masă pentru două persoane.

Hai să ne mutăm și la grupul sanitar!

Grupul sanitar este dotat cu cadă și lavoar iar pentru o aerisire mai bună există și un geam.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr ce își dorelte să fie aproape de tot ce are nevoie și aflat aproape de inima orașului nostru.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Cameră:

Bucătărie:

Grup sanitar și balcon:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s