Garsonieră Drumul Taberei (Plaza România) preț 320 euro/lună – Închiriată –

Garsoniera Unci – orice emoție este binevenită aici –

Avem plăcerea să vă prezentăm garsoniera Unci, o proprietate elegantă, situată pe strada Sergent Apostol Constantin nr. 16B, langă Plaza România, în complexul Gran Via, blocul C4-C5.

Zona în care este amplasat este plină de magazine (Plaza România), restaurantele sunt numeroase (Graffiti Urban Food, White Lion, etc.) iar supermarket-ul, Lidl este peste drum, pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape este și parcul Drumul Taberei unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Iubitorii de sport pot merge la numeroasele săli de fitness din zonă.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze și tramvaie (tramvaiul 41 este chiar lângă bloc) iar gura de metrou Lujerului este la 10 minute de mers pe jos. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 2018 având un regim de înălțime p+11 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.

Garsoniera propusă se află la etajul 9, acesta este semidecomandată, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 30 mp utili, cu terasă ajungând la 36. Vederea este către interiorul complexului iar ca punct cardinal avem nord-vestul.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol, unde se găsește un cuier și un dressing foarte încăpător. De aici ai acces către grupul sanitar sau către cameră.

Hai să începem cu livingul!

Practic este locul unde vei petrece cel mai mult timp și are 15 mp. Aici găsim o canapea extensibilă mare, o masuță de cafea, o comodă pe care avem amplasat televizorul și încă câteva corpuri de depozitare pe perete. De aici avem acces și către terasa de 5 mp ce are o panoramă asupra complexului.

Hai să ne mutăm în bucătărie!

Bucătăria are 8 mp, este utilată complet, mașina de spalat rufe are și ea loc aici iar două persoane pot lua masa la locul special creeat.

Hai să ne mutăm și la grupul sanitar!

Grupul sanitar este dotat cu cadă și lavoar iar pentru o aerisire mai bună există un ventilator ce își face treaba.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr ce își dorelte să fie aproape de tot ce are nevoie și aflat aproape de inima orașului nostru.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Cameră:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Hol și terasă:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s