Garsonieră Drumul Taberei preț 300 euro/lună – Închiriată –

Garsoniera Ipora – ce este frumos, este frumos –

Avem plăcerea să vă prezentăm garsoniera Ipora, o proprietate elegantă, situată pe Drumul Taberei la numărul 42, langă piața Drumul Taberei și parcul Drumul Taberei.

Zona în care este amplasat este plină de magazine (Plaza România 7 minute), restaurantele sunt numeroase (Graffiti Urban Food, White Lion, etc.) iar piața Drumul Taberei este lângă bloc pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape este și parcul Drumul Taberei unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Iubitorii de sport pot merge la numeroasele săli de fitness din zonă.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze și tramvaie (tramvaiul 41 este chiar lângă bloc) iar gura de metrou Lujerului este la 3 minute de mers pe jos. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1970 având un regim de înălțime p+9 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută. Ținem să menționăm ca blocul este reabilitat termic iar langă acesta avem și o parcare la care îți poți face abonament în caz că ai mașină.

Garsoniera propusă se află la etajul 4, acesta este semidecomandată, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 31 mp utili, balconul a fost deschis cu camera. Vederea este pe spatele blocului iar ca punct cardinal avem vestul.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol, unde se găsește un dressing foarte încăpător. De aici ai acces către grupul sanitar în partea dreaptă sau către cameră înainte.

Hai să începem cu camera!

Practic este locul unde vei petrece cel mai mult timp și are 18 mp. Aici găsim o un pat, o masuță de cafea, o comodă pe care avem amplasat televizorul, încă un dressing și biroul. Balconul, care a fost deschis cu camera, are 3 mp și este locul frigiderului și a mașinii de spălat rufe. De aici avem acces și în bucătărie.

Hai să ne mutăm în bucătărie!

Bucătăria are 4 mp, este utilată complet, avem mașină de spălat vase și este ideală pentru o persoană care mai gătește.

Hai să ne mutăm și la grupul sanitar!

Grupul sanitar este dotat cu cadă și lavoar iar pentru o aerisire mai bună există un ventilator ce își face treaba.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr ce își dorește să fie aproape de tot ce are nevoie și aflat aproape de inima orașului nostru.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Cameră:

Bucătărie:

Grup sankitar:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s