Apartament 2 camere Piața Muncii preț 360 euro/lună – Închiriat –

Apartamentul Ege – ne vedem curând –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate elegantă, apartamentul Ege situat pe strada Ion Țuculescu la numărul 42, aproape de Piața Muncii.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase iar supermarketul este la doar 6 minute distanță pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape sunt și parcurile Gheorghe Petrașcu și Alexandru Ioan Cuza unde vă puteți plimba sau juca împreună cu partenerul dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze, tramvaie pe bulevardul Basarabia și pe strada Baba Novac iar metroul este la doar 7 minute, gura de metrou Piața Muncii. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1960 având un regim de înălțime p+2, nu are lift, cu o structură de beton. Aducem la cunoștință că blocul este încadrat în risc seismic II.

Apartamentul propus se află la etajul 2, acesta este semidecomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 44 mp utili, cu balcon ajungând la 47. Vederea este integral pe spate iar ca punct cardinal avem estul.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde se găsește un cuier cu pantofar și o debara în care se pot depozita lucururi. Înainte avem bucătăria iar în partea stângă living-ul.

Hai să începem cu bucătăria!

Nu este mică, are 6 mp. Avem pe partea dreaptă zona de preparare (aragazul se schimbă) iar pe partea stângă o zonă de luat masa pentru două persoane.

Hai să ne mutăm în living!

Livingul are o suprafață generoasă, în care ai loc să te desfășori, 17 mp. Aici găsim o canapea confortabilă (nu este extensibilă), două fotolii, o măsuță de cafea și o comodă pe care să stea televizorul (acesta se va aduce de către proprietar). Tot de aici avem și acces în balconul, închis, de 3 mp ce poate servi ca spațiu pentru relaxare.

Din living mergem în zona de seară ce cuprinde grupul sanitar și dormitorul.

Continuăm cu dormitorul!

Este simplu dar practic, 12 mp. Avem un pat pentru două persoane, cu ladă pentru depozitare, două noptiere și un dressing mare. Vederea după cum am spus mai sus este pe spatele blocului iar ca punct cardinal avem estul (ca și restul apartamentului).

Ultimul este grupul sanitar!

Aceasta are 3 mp, este echipată cu duș tip walk-in, wc și lavoar. Mașina de spălat rufe are și ea loc aici iar cămara din holul mic este pentru depozitare.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflat aproape de centrul orașului.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Balcon:

Dormitor:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s