Apartament 2 camere Drumul Taberei preț 48.000 euro – Vândut –

Apartamentul Tyo – ne vedem curând –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate interesantă, apartamentul Bom situat în cartierul Drumul Taberei, pe strada Chilia Veche nr 8.

Zona în care este amplasat este plină de magazine (Auchan Drumul Taberei), restaurantele sunt numeroase (Graffiti Urban Food, La Felinare) iar supermarket-ul, Mega Image, Auchan sau Profi este aproape, pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape este și parcul Drumul Taberei unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Iubitorii de sport pot merge la numeroasele săli de fitness din zonă.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze și tramvaie (tramvaiul 41 este la 4 minute) iar gura de metrou Parc Drumul Taberei este la 10 minute de mers pe jos. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1975 având un regim de înălțime p+4 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută. Ținem să menționăm ca blocul este reabilitat termic și nu are lift.

Apartamentul propus se află la etajul 4, acesta este decomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 48 mp utili, nu are balcon. Vederea este pe spate iar ca punct cardinal avem vestul.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol, mare unde îți poți monta un cuier și pantofar dar și un dressing. Pe partea stângă avem grupul sanitar, înainte avem bucătăria iar în partea dreaptă cele două camere, dormitorul și living-ul.

Hai să începem cu grupul sanitar!

Acesta are aproximativ 3 mp, este dotat cu cadă iar aerisirea se realizează pe coloană.

Hai să ne mutăm în bucătărie!

Este încăpătoare, are 8 mp. Ce poți face într-o bucătărie de 8 mp? Destule. Blatul de lucru pe partea stângă iar un loc de luat masa pe partea dreaptă, după ce o mărești la prin demolarea debaralei.

Continuăm cu dormitorul!

Acesta are 11 mp. Poți pune cu ușurință un pat pentru două persoane, două noptiere și un dulap. După cum am zis orientarea este pe vest ca și living-ul.

Living-ul acum!

Livingul are o suprafață generoasă, 18 mp în care ai loc să te desfășori. Aici putem pune o canapea cu o măsuță de cafea, un scaun tip balansoar însoțit de un lampadar, un birou unde poți lucra de acasă, o comodă pe care să așezăm televizorul dar acestea sunt doar câteva idei.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă pe care să îl renoveze după bunul plac.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s