Apartament 3 camere Lacul Tei preț 450 euro/lună – Închiriat –

Apartamentul Ruim – amintește-ți unde vrei să locuiești –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate elegantă, apartamentul Ruim situat pe strada Oteșani nr 65, în cartierul Lacul Tei.

Zona în care este amplasată este plină de magazine și restaurante/cafenele. Aproape sunt parcul Circului și parcul Tei unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Pentru alimente proaspete aveți Piața Obor la 15 minute de mers pe jos. Foarte aproape, pentru iubitorii de sport, sunt numeroasele săli de fitness.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze și tramvaie pe bulevardul Lacul Tei iar gura de metrou cea mai apropiată este Obor, la 15 minute. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.

Imobilul a fost construit în anul 1987 având un regim de înălțime p+8 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută și ținem să menționăm că este și reabilitat termic.

Apartamentul propus se află la etajul 6, acesta este decomandat (hol H), bucătăria este deschisă cu holul de la intrare, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 69 mp utili, cu balcon ajungând la 73 mp. Orientarea este pe nord-est pentru bucătărie și dormitorul mic iar livingul și dormitorul mare pe sud-vest.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol, care a fost deschis cu bucătăria și din care a rezultat un spațiu mare.

Hai să începem cu bucătăria!

Aceasta este generoasă, avem zona de gătit pe partea stângă, unde găsim un blat generos încăt să poți găti liniștit iar pe partea dreaptă avem un loc de luat masa pentru 3 persoane.

Continuăm cu dormitorul mare!

Aici avem un pat pentru două persoane, două noptiere și o comodă pentru depozitare. După cum am zis și mai sus oreintarea este pe sud-vest.

Urmează livingul!

Livingul are o canapea și un fotoliu confortabile, o măsuță de cafea și multe spații pentru depozitare, inclusiv un dressing. De aici avem și acces către balconul de 4 mp.

Mergem în dormitorul mic!

Acesta este ideal pentru un copil sau poate să fie un birou foarte bun. Aici avem un dressing încăpător, un birou și o canapea extensibilă.

Ultimul este grupul sanitar!

Acesta are în jur de 4 mp, are geam pentru o aerisire natuală, multe dulapioare pentru depozitare și o cadă mare. Mai există un grup sanitar de serviciu care a fost transformat în spălătorie, aici este mașina de spălat rufe.

Proprietatea este ideală pentru un cuplu sau o familie cu un copil care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflat aproape de centrul orașului.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor mare:

Dormitor mic:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s