Apartament 3 camere Obor preț 550 euro/lună – Închiriat –

Apartamentul Klassiek – este frumos să locuiești aici –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate elegantă, apartamentul Klassiek situat pe șoseaua Mihai Bravu, la numărul 60.

Zona în care este amplasată este plină de magazine și restaurante/cafenele. Aproape sunt parcul Obor și parcul Avrig unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Pentru alimente proaspete aveți Piața Obor la 5 minute de mers pe jos. Foarte aproape, pentru iubitorii de sport, sunt numeroasele săli de fitness.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze și tramvaie pe șoseaua Mihai Bravu iar gurile de metrou Piața Iancului sau Piața Obor sunt la 7 minute. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.

Imobilul a fost construit în anul 1967 având un regim de înălțime p+10 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută. Menționăm că blocul este reabilitat termic.

Apartamentul propus se află la etajul 3, acesta este semidecomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 63 mp utili, cu balcon ajungând la 73 mp. Oreintarea camerelor este pe este.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol de unde avem acces către bucătărie sau catre living.

Hai să începem cu bucătăria!

Aceasta este generoasă și complet mobilată și utilată. Avem un blat generos pentru gătit și o zonă de luat masa pentru patru persoane.

Ne mutăm în living!

Aici avem suficiente spații pentru depozitare, în zona de relaxare găsim o canapea comodă iar aerul condiționat te răcorește vara. Din living avem acces în balconul închis și spațios ce poate servi ca loc de relaxare sau loc pentru depozitare.

Din living mergem în zona de seara care se face print-un hol unde avem un mare dressing. Pe partea dreaptă avem cele două dormitoare iar drept înainte grupul sanitar.

Primul este dormitorul mic!

Acesta este ideal pentru memebri cei mici ai dumneavoastră sau poate să fie chiar un birou.

Următorul este dormitorul mare!

Dormitorul mare, este chiar mare. Are un pat pentru două persoane, o comodă pe care să o umpli iar balconul a fost deschis cu camera și poate să servească ca loc pentru machiaj pentru doamne sau domnișoare.

Ultimul este grupul sanitar!

Spațioasă și elegantă este dotată cu duș tip walk in, mașina de spălat rufe are locul ei în ea iar aerisirea se realizează pe coloană.

Proprietatea este ideală pentru un cuplu sau o familie cu un copil care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflat aproape de centrul orașului.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Balcon:

Bucătărie:

Hol:

Dormitor mic:

Dormitor mare:

Grup sanitar și hol intrare:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s