Apartament 2 camere Calea Victoriei preț 430 euro/lună – Închiriat –

Apartamentul Centro – ai ce face peste tot –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate elegantă, apartamentul Centro situat pe calea Victoriei la numarul 132, în inima orașului.

Zona în care este amplasată este plină de magazine și restaurante/cafenele. Aproape sunt parcul Cișmigiu și parcul Ion IC Brătianu unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Pentru alimente proaspete aveți Piața Amzei la 3 minute.

Mijloacele de transport în comun sunt autobuze pe calea Victoriei iar metrou este la mai puțin de 7 minute, Piața Romană). Accesul către celelalte zone ale orașului este ușor.

Imobilul a fost construit în anul 1930 (neîncadrat în risc seismic sau urgentă) având un regim de înălțime p+4 cu o arhitectură plăcută. Blocul nu este stradal, este în plan secundar fiind ferit de zgomotele de afară.

Acum hai și să iți arătăm apartamentul propus!

Apartamentul este situat la etajul 1, este semidecomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 44 mp utili, nu are balcon.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol sub formă de L, unde se vor monta un cuier și o oglină și avem o cămară ce se transformă în dressing. De aici putem merge în living.

Hai să continuăm cu livingul!

Livingul are o suprafață generoasă, 19 mp, în care ai loc să te desfășori. Avem zona de relaxare unde găsim o canapea confortabilă, o măsuță de cafea și comoda pe care stă televizorul. Mai avem zona de luat masa unde găsim o masă la care au loc 4 persoane. În living o să fie montată galeria și puse perdele și draperi iar de aici putem merge în holul secundar de unde avem acces în bucătărie, grup sanitar sau dormitor.

Ne mutăm în bucătărie acum!

Aceasta are 5 mp, este mobilata și utilată complet (frigider, plită, cuptor iar hota urmează să se monteze). Spațiile pentru depozitare nu lipsesc.

Mergem în dormitor acum!

Are 9 mp, este dotat cu pat pentru două persoane și un dressing pentru hainele tale. Galeria și perdele și draperi se pun și aici.

Ultimul este grupul sanitar!

Aceasta are 3 mp, este dotată cu cabină de duș, geamurile ei urează să se instaleze, iar aerisirea se realizează pe coloană.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr sau un cuplu ce își dorește să fie aproape de tot ce are nevoie și aflat în inima orașului nostru.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Holuri:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s