Apartament 2 camere Bragadiru (Cartierul Verde) preț 65.000 euro – Vândut –

Apartamentul Binini – Vrei să îl vezi? –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate elegantă, apartamentul Binini situat în Bragadiru, în carterul Verde, mai exact pe strada Râul Vedea 4C.

Zona în care este amplasat are magazine și restaurante/cafenele.

Mijloacele de transport în comun sunt autobuze iar în complex există un microbuz, pentru rezidenții complexului, care vă duce până la Cora Alexandriei.

Imobilul a fost construit în anul 2014 având un regim de înălțime demisol+p+4+mansardă cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.

Apartamentul propus se află la parter, acesta este decomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 69 mp utili, cu balcon ajungând la 74 mp.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol mare, așa cum vă place, 11 mp, în care ai deja un pantofar și o comodă. De aici în partea dreaptă avem grupul sanitar și livingul, înainte găsim bucătăria iar în partea stângă avem dormitorul.

Hai să începem cu grupul sanitar.

Spațios, 6 mp, dotat cu cadă și multe spații pentru depozitare, mașina de spălat își are locul aici și avem un ventilator pentru aerisire.

Hai să ne mutăm în living!

Livingul are o suprafață generoasă, 21 mp, în care ai loc să te desfășori. Aici găsim o canapea mare și confortabilă, o comodă pe care are loc televizorul și încă câteva corpuri pentru depozitare.

Continuăm cu bucătăria!

Este încăpătoare, 10 mp și utilată. Avem un blat generos pentru cei care gătesc, multe spații de depozitare și o masă la care pot lua loc 4 persoane. Ca punct cardinal este orientat pe est ca întregul apartament.

Dormitorul acum!

Este simplu dar elegant cu o suprafață de 20 mp. Avem un pat pentru două persoane la care se adaugă două noptiere, două dressinguri și o comodă. De aici avem acces și pe balconul de 5 mp.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă care are o personalitate unică și acesta se vinde mobilat.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s