Apartament 3 camere Obregia preț 71.000 euro – Vândut –

Apartamentul Tas – intră, intră –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate funcțională, apartamentul Tas situat în cartierul Berceni, mai exact pe bulevardul Alexandru Obregia nr. 37.

Zona în care este amplasat este plină de magazine (Amma express), restaurantele sunt numeroase (Maki Box, McDonalds și restaurant Provence) iar supermarket-urile sunt la doar 5 minute distanță (Lidl și mall-ul Grand Arena). Foarte aproape, pentru iubitorii de sport, sunt numeroasele săli de fitness.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuzele și troleibuzele au stația chiar în fața blocului iar cea mai apropiată gură de metrou este Apărătorii Patriei. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.

Imobilul a fost construit în anul 1974 având un regim de înălțime p+9 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută iar în fața lui găsim două locuri de relaxare și două locuri de joacă pentru copii.

Apartamentul propus se află la etajul 8, acesta este semidecomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 59 mp utili, cu balcoane ajungând la 70 mp. Vedere este pe spate, în bucătărie, living și dormitorul mic (punct cardinal este) și pe față în dormitorul mare (punct cardinal vest).

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde poți pune un cuier și un pantofar și avem și o cămară ce o poți transforma în dressing sau o poți demola. De aici putem merge în bucătărie sau în living.

Hai să începem cu bucătăria.

Aceasta are 6 mp și acum avem blatul de lucru pe partea dreaptă iar pe stânga o zonă de luat masa pentru 3 persoane și frigiderul.

Continuăm cu livingul.

Livingul are 20 mp, a fost păstrat parchetul original, ca și în dormitoare, este spațios încât să-l aranjezi după gusturile tale. De aici avem acces pe balconul, închis, de 7 mp ce poate servi ca spațiu de relaxare sau spațiu pentru depozitare.

Zona de seară este separată print-un hol de zona de zi și cuprinde cele două dormitoare, grupul sanitar și o debara.

Să mergem în grupul sanitar.

Are 6 mp, geam pentru aerisire și este dotat cu cadă iar în cazul în care dorești să instalezi și un ventilator se poate.

Ne mutăm în dormitorul mic.

Dimensiunea lui este de 11 mp, acum găsim un pat, un dressing și un loc unde doamnele se pot aranja. Pentru protecția celor mici recomandăm ca acesta să fie locul lor deoarece celălalt dormitor beneficiază de balcon.

Și dormitorul mare.

Acesta are 12 mp, este mobilat ca birou și a fost adăugată și o canapea. După cum am zis mai sus acesta beneficiază de un balcon, închis, de 4 mp cu vedere pe față.

Mai avem o debara, cu acces din hol, de aproximativ 1,5 mp ce este ideală ca dressing pentru unul din dormitoare.

Proprietatea este ideală pentru un cuplu sau o familie ce își dorește un acasă cu personalitate dar poate să fie și o investiție bună.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Bucătărie:

Dormitor mic:

Dormitor mare:

Grup sanitar și holuri:

Vedere:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s