Apartament 2 camere Aviației preț 120.000 euro – Vândut –

Apartamentul Suor – ochii tăi sunt aici –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate funcțională, apartamentul Suor situat în cartierul Aviației, mai exact pe strada Elena Caragiani nr 12.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase (Ciorbărie, Bread & Spices, etc.) iar supermarket-urile sunt la doar 5 minute distanță, pentru alimente cât mai proaspete (Carrefour Market în incinta mall-ului Promenada). Foarte aproape, pentru iubitorii de sport, sunt numeroasele săli de fitness dar și parcul Herăstrau, la o distanță de aproximativ 15 minute.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze, pe șoseaua Pipera și pe bulevardul Barbu Văcărescu iar metroul este la doar 3 minute, stația Aurel Vlaicu. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1985 având un regim de înălțime p+4, fără lift, cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută. Menționăm ca blocul este și reabilitat termic.

Apartamentul propus se află la etajul 2, acesta este decomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 49 mp utili, cu balcon ajungând la 54. Vederea este pe spatele blocului iar ca puncte cardinale avem nord-vest pe bucătărie și dormitor iar pe living avem nordul.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde avem un cuier și un pantofar iar restul de suprafață este liberă și mai avem loc destul. De aici putem merge în grupul sanitar, bucătărie și dormitor, sunt pe partea stângă iar pe partea dreaptă avem livingul.

Hai să începem cu grupul sanitar!

Grupul sanitar are 4 mp și este dotat cu cadă iar geamul ajută pentru o aerisire mai bună.

Hai să ne mutăm în bucătărie!

Bucătăria are 7 mp, potrivită pentru marimea apartamentului. Aici avem centrala proprie, un loc de luat masa, pe partea dreaptă, pentru 4 persoane iar pe stânga avem zona de lucru.

Trecem la dormitor!

Are 12 mp, suficient pentru a putea pune un pat pentru două persoane și avem deja un dressing și o zonă de lucru.

Ne mutăm în living!

Livingul are o suprafață generoasă în care ai loc să te desfășori, 16 mp. Aici putem pune o canapea cu o măsuță de cafea, un scaun tip balansoar însoțit de un lampadar, un birou unde poți lucra de acasă, o comodă pe care să așezăm televizorul dar acestea sunt doar câteva idei. De aici avem acces și către balconul de 5 mp ce poate servi ca loc de relaxare sau depozitare.

Din hol avem acces și către o debara ce este foarte utilă și care are o suprafață de 2 mp.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă aflat lângă tot ce ai nevoie. Aceasta poate fi și o investiție bună.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor:

Bucătărie:

Grup sanitar și balcon:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s