Apartament 3 camere Calea Călărași preț 550 euro/lună – Închiriat –

Apartamentul Atma – acesta este genul tău de apartament –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate elegantă, apartamentul Atma situat pe calea Călărași, la numărul 168, vis a vis de univeristatea Hyperion.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase (Trattoria Fresca, La Mama) iar supermarket-urile sunt la doar 5 minute distanță pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape, pentru iubitorii de sport, sunt numeroasele săli de fitness.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze și tramvaie iar gura de metrou Piața Unirii sau Piața Muncii sunt la 15-20 de minute. Fiind poziționat în inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1995 având un regim de înălțime p+8 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.

Apartamentul propus se află la etajul 2, acesta este semidecomandat, bucătăria este deschisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 79 mp utili, cu balcoane ajungând la 82. Vederea este pe lateralul blocului iar ca punct cardinal avem vestul.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde avem un cuier, un pantofar și un mic dressing, pentru hainele groase de iarnă. De aici putem merge în dormitorul mare, sau în living-ul cu bucătărie deschisă.

Hai să începem cu dormitorul mare!

Acest dormitor are 19 mp, este ideal pentru parinți și este dotat cu un dressing mare, un pat pentru două persoane și două noptiere. Ca să fie un dormitor complet avem acces și pe un balcon închis și la grupul sanitar de serviciu, ce este dotat cu lavoar și wc.

Hai să ne mutăm în living-ul cu bucătărie deschisă!

Însumate acestea au 37 mp (bucătăria 9 mp și living-ul 28 mp), o suprafață generoasă. În living avem o zonă de relaxare, cu o canapea mare unde putem să ne uităm împreună cu familia la un film și o zonă de lucru, unde avem un birou. Bucătăria este complet mobilată și utilată și în zona de dining pot lua masa 4 persoane. Să nu uităm că mașina de spălat rufe are locul aici. Din living putem merge pe cel de-al doilea balcon sau în dormitorul mic sau grupul sanitar principal.

Trecem la dormitorul mic!

Are 11 mp și este potrivit pentru cei mici deoarece există un pat etajat. Pe lângă pat avem și un birou, un dressing și câteva spații pentru depozitare.

Ne mutăm în grupul saniatar!

Grupul sanitar principal are 4 mp și este dotat cu cadă iar geamul ajută pentru o aerisire mai bună.

Proprietatea vine însoțită de 2 locuri de parcare supraterane și este ideală pentru o familie cu un copil/doi copii care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflată în inima Bucureștiului.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living și bucătărie:

Dormitor mare:

Dormitorul mic:

Grup sanitar și hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s